Werken bij SW Vastgoedverbetering

SW is continu in beweging. Daarom hebben wij in onze organisatie regelmatig behoefte aan nieuwe collega’s! Zo zijn wij op zoek naar zowel jonge als ervaren medewerkers die klantgericht, goed communicerend zijn en oog hebben voor kwaliteit en veiligheid.

/werken bij SW Vastgoedverbetering

Wil jij iedere dag een positieve impact maken?

Al meer dan 70 jaar zijn wij verantwoordelijk voor het langdurig behoud van vastgoed, zodat mensen prettiger en duurzamer wonen, werken en verblijven. Door onze 11 vestigingen, verspreid over het land, combineren we de voordelen van landelijk en de voordelen van lokaal. Bij alles wat wij doen willen we positieve impact maken op vastgoed, mens en maatschappij en dus ook op jou als medewerker.

We vinden het dan ook belangrijk dat we blijven investeren in onze medewerkers. Bij SW creëren we een werkomgeving die jouw individuele ontwikkeling stimuleert. Dit doen we ondermeer door middel van onze SW Academy, een gestructureerd intern opleidingsprogramma.

Open sollicitatie
500
Professionele vakmensen
11
Vestigingen met landelijke slagkracht
325
Vaste opdrachtgevers in diverse sectoren

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega's?

Wil je stage lopen of afstuderen bij ons?

Ben je benieuwd hoe het is om bij een totaalonderhoudsbedrijf te werken, die van dagelijks onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties uitvoert? We bieden studenten graag de kans om mee te kijken en te werken aan deze diversiteit aan opdrachten. Met 11 vestigingen bieden we verschillende mogelijkheden om stage te lopen of af te studeren. Ben je geïnteresseerd, laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Contact