/vacature - vestigingen Waspik en Rotterdam

Schilder

Voel jij je thuis in een team als Schilder? En ben jij klaar om aan het werk te gaan in een voortdurend veranderende en professionele organisatie? Dan heten we jou van harte welkom bij SW Vastgoedverbetering.

Solliciteren

Wat ga je doen

Als Schilder bij SW Vastgoedverbetering houd jij je dagelijks bezig met meerdere projecten in omgeving Waspik en Rotterdam. Deze projecten komen voort uit verschillende opdrachtgevers van SW. En dat is nou precies waar jij als veelzijdige Schilder tussen hoort. Want jij bent niet alleen ervaren in je vak, maar ook communicatief sterk. Je bent dan ook toegankelijk voor opdrachtgevers tijdens het uitvoeren van werkzaamheden.

Deze werkzaamheden kunnen heel bouwkundig zijn, maar zich ook beperken tot schilderwerk. Gezien jij van alle markten thuis bent, is deze afwisseling geen probleem. Sterker nog: dankzij de gedreven werkhouding van jou en jouw collega’s gebeurt het uitvoeren van werkzaamheden vlekkeloos. Natuurlijk draagt de juiste werkkleding en het benodigde gereedschap hier ook aan bij.

Een mooie bijkomstigheid is dat jullie team dezelfde taal spreekt en dat opdrachten in de bewoonde omgeving plaatsvinden.

Dit breng jij mee

• Je bent een vakbekwame schilder en houtrotreparateur.

• Je beheerst de Nederlandse taal.

• Je beschikt over een VCA-diploma.

• Je bent woonachtig in regio Zuid.

Wat mag je van ons verwachten

SW biedt je een prettige werksfeer en een enthousiast en hecht team, waarin collegialiteit en respect sleutelwoorden zijn. Afhankelijk van je kennis en ervaring word je ingezet, zodat je kunt werken aan zelfstandigheid en je eigen ontwikkeling. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden worden in een contract voor bepaalde tijd opgenomen, welke bij goed functioneren omgezet kan worden naar een contract voor onbepaalde tijd.

Arbeidsvoorwaarden:

  • Bij goed functioneren een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Goed salaris conform schilders cao;
  • 25 vakantiedagen en 7 ATV dagen op fulltime basis;
  • Werken in de gemoedelijke sfeer van een familiebedrijf;
  • Budget voor professionele ontwikkeling;
  • Deelname aan SW Academy;
  • Een goed inwerkprogramma waarbij je uitgebreid kennis maakt met de organisatie.

Interesse?

Denk je een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van SW Vastgoedverbetering? Vul dan het formulier in of stuur je motivatie naar RJonkergouw@swbv.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Roy Jonkergouw, Projectleider SW Zuid op telefoonnummer 06 – 16 45 16 65.

Solliciteren

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wie zijn wij?

SW is specialist in vastgoedverbetering: van planmatig onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties. SW heeft een landelijke dekking met vier regio’s en elf vestigingen. Daardoor hebben wij een grote lokale betrokkenheid. Wij zijn decentraal georganiseerd met korte communicatielijnen wat zichtbaar wordt in een hoge betrokkenheid van al onze medewerkers. Daarmee zijn wij een efficiënte en gedreven organisatie met een nauwe interne samenwerking van directie tot uitvoering. SW is solide en financieel sterk en één van de grootste spelers op de Nederlandse onderhoudsmarkt.