/vacature - vestiging Zwolle

Schilder

Voel jij je thuis in een team als Schilder? En ben jij klaar om aan het werk te gaan in een voortdurend veranderende en professionele organisatie? Dan heten we jou van harte welkom bij SW Vastgoedverbetering.

Solliciteren

Wat ga je doen?

Als Schilder bij SW Vastgoedverbetering houd jij je dagelijks bezig met meerdere projecten in omgeving Zwolle. Deze projecten komen voort uit verschillende opdrachtgevers van SW. En dat is nou precies waar jij als veelzijdige Schilder tussen hoort! Iedere opdracht is weer anders en dat is voor jou geen enkel probleem. Sterker nog: Jij haalt daar veel energie uit.

De werkzaamheden op deze projecten kunnen heel bouwkundig zijn, maar zich ook beperken tot schilderwerk. Gezien jij van alle markten thuis bent, is deze afwisseling geen probleem. Sterker nog: dankzij de gedreven werkhouding van jou en jouw collega’s gebeurt het uitvoeren van de werkzaamheden vlekkeloos. Natuurlijk draagt de juiste werkkleding en het benodigde gereedschap hier ook aan bij.

De opdrachten vinden vaak in de bewoonde omgeving plaats. Naast dat jij dus niet alleen ervaren bent in het vak, vinden wij het ook belangrijk dat jij communicatief sterk bent en de taal van de regio spreekt. Zo ben jij niet alleen toegankelijk voor de opdrachtgevers, maar ook voor de bewoners.

Dit breng jij mee

 • Je bent een vakbekwame schilder en houtrotreparateur;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je beschikt over een VCA-diploma;
 • Je bent woonachtig in regio Oost.

Wat bieden wij

 • Bij goed functioneren een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Goed salaris conform schilders CAO;
 • 25 vakantiedagen en 7 ATV dagen op fulltime basis;
 • Werken in de gemoedelijke sfeer van een familiebedrijf;
 • Budget voor professionele ontwikkeling;
 • Deelname aan SW Academy;
 • Een goed inwerkprogramma waarbij je uitgebreid kennis maakt met de organisatie.

Wat mag je van ons verwachten?

SW biedt je een prettige werksfeer en een enthousiast en hecht team, waarin collegialiteit en respect sleutelwoorden zijn. Afhankelijk van je kennis en ervaring word je ingezet, zodat je kunt werken aan zelfstandigheid en je eigen ontwikkeling. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden worden in een contract voor bepaalde tijd opgenomen, welke bij goed functioneren omgezet kan worden naar een contract voor onbepaalde tijd.

Wie zijn wij?

SW is specialist in vastgoedverbetering: van planmatig onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties. SW heeft een landelijke dekking met vier regio’s en elf vestigingen. Daardoor hebben wij een grote lokale betrokkenheid. Wij zijn decentraal georganiseerd met korte communicatielijnen wat zichtbaar wordt in een hoge betrokkenheid van al onze medewerkers. Daarmee zijn wij een efficiënte en gedreven organisatie met een nauwe interne samenwerking van directie tot uitvoering. SW is solide en financieel sterk en één van de grootste spelers op de Nederlandse onderhoudsmarkt.

Over ons

Interesse?

Denk je een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van SW Vastgoedverbetering? Vul dan het formulier in of stuur je motivatie naar bbrinkhof@swbv.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Barney Brinkhof, vestigingsmanager Zwolle op telefoonnummer 06-16 55 76 76.

 • * deze velden zijn verplicht.

 • Geef uw CV op, als tekst of bestand (maximaal 2Mb). Wij geven voorkeur aan Word-, PDF- en plaintext formaat. Opgave van een CV is vereist voor het versturen van dit formulier.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.