Aan de slag met traineeship verduurzaming en onderhoud

Bouw aan je toekomst en ga aan de slag bij één van de grootste totaalonderhoudsbedrijven van Nederland. Meld je nu direct aan!

/Traineeship bij SW

Afgestudeerd! Maar wat nu?

Heb jij jouw hbo- of wo-studie (bijna) afgerond en wil jij aan de slag in het vastgoedonderhoud? Ontwikkel dan jouw talent met het SW Vastgoedverbetering traineeship. Je maakt kennis met het bedrijf en leert alle facetten van de branche kennen. Ook krijg je uiteraard betaald en zijn er meerdere doorgroeimogelijkheden.

Een goed salaris
Ontdek de branche
Start in september
/Traineeship bij SW

Zo ziet het traineeship eruit

Bij SW Vastgoedverbetering leer jij in 24 maanden hoe het eraan toe gaat bij planmatig- en groot onderhoud projecten, maar ook bij complexe renovatieprojecten in de bewoonde omgeving. Jij krijgt de kans om je breed te oriënteren. Van calculator, werkvoorbereiding, uitvoerder tot projectleider. Gedurende het traineeship rouleer jij binnen verschillende teams en kan je jouw collega’s het hemd van het lijf vragen. Ondertussen volg jij een cursus- en ontwikkelprogramma bij de SW Academy. Je ontdekt waar jouw ambities liggen en gaat je verder specialiseren binnen SW. Na twee jaar mag jij je vakspecialist in de branche noemen.

 

Wat mag je van ons verwachten?

SW biedt je een uitdagende functie in een dynamische omgeving. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke groei en staan bekend om de goede begeleiding van jonge medewerkers. Zo krijg jij volop de kans om je verder te ontwikkelen.

 • Competitief salaris volgens schilder cao;
 • Gedurende het traineeship tweemaal een arbeidsovereenkomst van 1 jaar. Na deze periode een vaste aanstelling;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Winstdelingsregeling;
 • Deelname aan de SW Academy;
 • Goede reiskostenregeling;
 • 25 vakantiedagen en 7 Atv-dagen op fulltime basis;
 • Laptop;
 • Telefoonregeling;
 • Nette pensioenregeling.
/Referenties

Wat je collega’s ervan vinden

“Ik heb een gecombineerde functie: calculator én werkvoorbereider. Daardoor zit ik niet alleen achter mijn bureau, maar ben ik vaak te vinden op de bouwplaats. Dat maakt mijn werk ontzettend gevarieerd en leuk. SW investeert graag in hun medewerkers. Zo heb ik recent de cursus glaszetten en houtrot gevolgd en staat een cursus Alert op mij te wachten. Je krijgt echt de kans om jezelf te ontwikkelen binnen het vakgebied.”

Harro Tabak

/Calculator/werkvoorbereider

“De afwisseling in het werk bij SW maakt mijn werk echt leuk. Ik ben als werkvoorbereider werkzaam in het renovatieteam van SW. Ieder project is uniek en heeft zijn eigen deadline. Ook vind ik het prettig om regelmatig op werkbezoek te gaan. SW bouwt in de bewoonde wereld en dat brengt zo zijn uitdagingen met zich mee. Dat is interessant!”

Tim Meijers

/Werkvoorbereider

Alle referenties

/ Over ons

Welkom bij SW Vastgoedverbetering

SW is specialist in vastgoedverbetering: van planmatig onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties. SW kent opdrachtgevers door heel Nederland, verdeeld over vier regio’s en elf SW-vestigingen. Toch zijn bij SW de lijntjes kort, zowel tussen onze opdrachtgevers als tussen alle collega’s. Bij SW doen we het samen, want iedereen in de keten is even belangrijk. Van directie tot uitvoering. Dat wij elkaar helpen, ondersteunen en onderwijzen waar nodig, is voor ons ook meer dan vanzelfsprekend. Door deze sterke samenwerking is SW uitgegroeid tot één van de grootste spelers op de Nederlandse onderhoudsmarkt.

/FAQ

Voor als je nog vragen hebt

Nog niet alles helemaal duidelijk? We beantwoorden de meestgestelde vragen hieronder. Staat die van jou er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wanneer start het traineeship?

(Tot) wanneer kan ik mij aanmelden bij het traineeship?

Ontvang ik een arbeidsovereenkomst voor het traineeship?

Bekijk alle vragen

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd en wil jij je gelijk aanmelden voor het Traineeship? Leuk! Vul het contactformulier in en meld je direct aan. Je ontvangt spoedig informatie over de vervolgstappen.

Aanmelden traineeships

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sfeer proeven?

Heb je nog vragen of wil je graag langskomen bij ons op kantoor om kennis te maken? WhatsApp of mail ons gerust. Wij beantwoorden graag al jouw vragen. De koffie staat voor je klaar!

Mail Anke

Anke Buist

/ Senior HR Adviseur