Loading

Impact op vastgoed, mensen en maatschappij.

/Over ons

Impact op vastgoed, mensen en maatschappij.

SW Vastgoedverbetering gaat voor positieve impact. Samen met onze opdrachtgevers zorgen we dat mensen prettiger en duurzamer wonen, werken en verblijven. Dit doen wij voor onder andere woningcorporaties, vastgoedbeheerders, zorg- en onderwijsinstellingen.

SW is al meer dan 65 jaar verantwoordelijk voor het langdurig behoud van vastgoed. Wij hebben alle relevante kennis in huis om bestaand vastgoed te onderhouden en renoveren. Tijdens de uitvoering houden wij ten alle tijde rekening met de bewoners en gebruikers, zodat zij zo min mogelijk overlast ervaren en het vastgoed niet hoeven te verlaten.

We werken zoveel mogelijk met duurzame materialen en nemen energiezuinige maatregelen. Daarnaast knappen we met regelmaat een speeltuin of gezamenlijk portiek op, bieden we werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en steunen we initiatieven van derden. Wij willen een positieve bijdrage leveren, op het gebied van vastgoed, mensen en maatschappij.

Met onze ca. vijfhonderd medewerkers, verdeeld over elf vestigingen, spreken wij de taal van de buurt en hebben we tegelijkertijd landelijke slagkracht. Wij zetten ons dagelijks in om het verschil te maken, door samen te werken en te allen tijde te streven naar tevreden bewoners en gebruikers.