SW sluit zich aan bij NOK.5

Tijd voor de volgende stap

Zeventig jaar geleden ontstond Schilderswacht uit een samenwerking van lokale schildersbedrijven. Schilderswacht groeide uit van schildersbedrijf naar een toonaangevend onderhoudsbedrijf, het huidige SW Vastgoedverbetering. De afgelopen jaren hebben we ons ontwikkeld als volwaardig RGS partner voor gevelonderhoud en ons gespecialiseerd op het gebied van renovatie en verduurzaming. Daar zijn we trots op. Toch zijn we tot de conclusie gekomen dat de verduurzamingsopgave dusdanig groot en complex is, dat we niet in alle regio’s groot genoeg zijn om dit alleen te kunnen. Daarom is het tijd voor de volgende stap; we sluiten ons aan bij NOK.5. De aansluiting zal na goedkeuring door de mededingingsautoriteit definitief zijn.

Sterk geworteld in de regio

NOK.5 richt zich op de verduurzaming van onderhoud van woningen, is actief in heel Nederland en bestaat met deze aansluiting uit vijf vastgoedonderhoudsbedrijven die sterk geworteld zijn in hun regio. Samen met de bestaande directie, Hans Wortelboer en Koen Poppema, zet NOK.5 de succesvolle strategie van SW Vastgoedverbetering voort. Door de samenwerking met NOK.5 kunnen we onze dienstverlening in de regio’s versterken. Ook maakt de slagkracht van NOK.5 het mogelijk om ons aanbod in groot onderhoud en verduurzaming uit te breiden.


Algemeen directeur Hans Wortelboer: “NOK.5 helpt ons om optimaal te anticiperen op de
uitdagingen die we zien in de markt van het verduurzamen en onderhouden van vastgoed. De
langetermijnvisie, persoonlijke aanpak en slagkracht van NOK.5 hebben ons overtuigd. De opzet van partnerbedrijven in verschillende regio’s biedt ons de kans om mee te gaan in de
schaalvergroting in de markt op een manier waarop wij onze SW cultuur kunnen behouden. We kijken uit naar de samenwerking en verwachten hiermee onze medewerkers, klanten en andere belanghebbenden nog beter te bedienen in de toekomst.’’

Ieko Sevinga van NOK.5: “We zijn onder de indruk van de sterke ontwikkeling die SW
Vastgoedverbetering de afgelopen jaren laat zien. SW’s missie om positieve impact te maken op vastgoed, mensen en maatschappij past naadloos in onze ondernemingsfilosofie. Daarnaast versterkt de samenwerking met SW onze NOK.5 dienstverlening en positionering als dé plek voor talent. We kijken er naar uit om het team van SW Vastgoedverbetering te ondersteunen bij het realiseren van de verdere ambities.”

Vragen?

Hans beantwoordt ze graag. Hij is te bereiken via info@swbv.nl.