Loading

Diensten

/positieve impact

Diensten

Wij zijn er voor woningcorporaties, VVE’ers en grote vastgoedeigenaren die vastgoed als meer zien dan een verzameling stenen. Wij willen het verschil maken, door samen te werken en te allen tijde te streven naar tevreden bewoners en gebruikers. Wij willen een positieve bijdrage leveren, op het gebied van vastgoed, mensen en maatschappij.

Dagelijks onderhoud (24/7)

Dagelijks onderhoud neemt ongepland en incidenteel dagelijks onderhoud uit handen. Dit betekent op alle momenten van de dag, het hele jaar rond, wanneer het nodig is. Bij piekbelasting, incidentele en kleine reparaties. Ons team van service medewerkers en monteurs ontzorgt u volledig.

Lees meer >>

Planmatig onderhoud

Planmatig onderhoud zetten we in om de gebruikswaarde, belevingswaarde, technische waarde en daarmee de economische waarde van het vastgoed te waarborgen. Onze aanpak om samen met de klant tot de beste samenwerkingsvorm te komen, waaronder RGS.

Lees meer >>

Groot onderhoud en renovatie

De optimale groot onderhoud en renovatie aanpak, met balans tussen mens en techniek. Groot onderhoud kenmerkt zich door grote opgaven die multidisciplinair aangepakt dienen te worden. Onze aanpak is gericht op het actualiseren van vastgoed, het creëren van toekomstwaarde en het minimaliseren van overlast.

Lees meer >>

RGS

Vanuit de principes van resultaatgericht samenwerken (RGS) richt SW zich op langlopende relaties met en ontzorging van opdrachtgevers. Het bijzondere van RGS is dat wij uitgaan van een belang dat we als gelijkwaardig partner met u delen. Daarbij draait het niet alleen om de afzonderlijke onderhoudsprestaties maar vooral om wat ze u uiteindelijk opleveren aan rendement.

Voordelen voor u als opdrachtgever:

  • Een proces op maat
  • Zekerheid door meetbaarheid
  • Budgetzekerheid op de lange termijn
  • Betere beheersing van het onderhoudsproces
  • Mogelijkheid van tussentijdse bijstelling

Ketensamenwerking

SW heeft met diverse partners een sterk netwerk opgebouwd, waarbij iedere partij een toegevoegde waarde binnen zijn eigen discipline levert. Zo geniet u van de inbreng van de beste adviseurs en specialisten. De focus is daarbij altijd gericht op meerwaarde. Eén aanspreekpunt, professionele adviezen en een technisch hoogstaand team in uitvoering.

Ons doel is uw onderhoudskosten in de hand te houden en tevens uw vastgoed te ‘conserveren’ voor de toekomst. Op een niveau, in een tijdsbestek en binnen het budget dat we samen afspreken. Dit doen we als SW zelfstandig, maar ook met partners. Samenwerking is immers de sleutel tot de toekomst. Zo kunnen we kosten verlagen en de kwaliteit vergroten. Een ideale kans om uw wensen op het gebied van vastgoedverbetering zo effectief en efficiënt mogelijk te vertalen in een haalbaar en realiseerbaar product.

Onze bouwstenen voor productieve samenwerking:

  • Gelijkwaardige relatie
  • Onderling vertrouwen
  • Kennisdeling
  • Heldere communicatie en afspraken
  • Focus op mens en resultaat

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze manier van samenwerken of de voordelen die resultaatgericht samenwerken volgens SW voor u als opdrachtgever met zich meebrengt? Bel 0546 – 86 78 67 of stuur een e-mail naar info@swbv.nl.