Onze diensten

Wij zijn er voor woningcorporaties, VVE’ers en andere grote vastgoedeigenaren die vastgoed zien als meer dan een verzameling stenen. Wij willen het verschil maken door samen te werken en te allen tijde te streven naar tevreden bewoners en gebruikers.

Ontdek de drie concepten waarmee wij impact maken

Voor elk van onze diensten hebben wij een concept ontwikkeld, namelijk ServiceDirect, PlanOptimaal en WoonBeter. Ieder concept heeft zijn eigen unieke aanpak. Voor tientallen opdrachtgevers voeren wij deze werkzaamheden uit volgens de Resultaat Gericht Samenwerkingsverband (RGS). Dit stelt ons in staat ervoor te zorgen dat mensen prettiger en duurzamer wonen, terwijl u als opdrachtgever ontzorgd wordt en uw risico’s verkleind.

/ Dagelijks onderhoud

ServiceDirect

ServiceDirect neemt ongepland en incidenteel dagelijks onderhoud uit handen. Dit betekent op alle momenten van de dag, het hele jaar door, wanneer het nodig is. Naast alle spoedklussen nemen wij ook de dagelijkse klussen uit handen. Ons team ontzorgt je volledig.

/ Planmatig onderhoud

PlanOptimaal

Met PlanOptimaal maken wij in overleg met de opdrachtgever het optimale plan op maat, met als doel een betere samenwerking die het beste resultaat levert.

/ Groot onderhoud en renovatie

WoonBeter

Groot onderhoud en renovatie kenmerkt zich door complexe opdrachten die vragen om een multidisciplinair aanpak. Met WoonBeter stellen wij de beste teams samen rondom het perspectief en de wensen van de bewoner, de opdrachtgever en de techniek. Het beste team voor een WoonBeter resultaat.

Vanuit de principes van RGS richt SW zich op langlopende relaties.

SW Vastgoedverbetering beschikt over het VGO keurmerk. Dit keurmerk toont aan dat wij gespecialiseerd zijn in Resultaat Gericht Samenwerken. Samen met u als opdrachtgever kijken we naar de exploitatie van uw vastgoed, waarbinnen de onderhoudskosten vaak aanzienlijk zijn. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij uw onderhoudskosten verlagen, voorspelbaar én beheersbaar maken. Dit alles resulteert in een betere kwaliteit, minder risico’s en hoge tevredenheid bij bewoners.

Marcel vertelt je graag meer over RGS

Marcel Middelhuis

/ RGS manager