/vacature - vestiging Duiven

Teamleider Schilder

Wil jij samen met jouw team van vakmensen werken aan één van onze mooie projecten? En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als ervaren Schilder? Dan heten we jou van harte welkom bij SW Vastgoedverbetering.

Solliciteren

Wat ga jij doen?

Als Teamleider Schilder bij SW Vastgoedverbetering houd jij je dagelijks bezig met het aansturen van jouw team op meerdere projecten in omgeving Duiven. Deze projecten komen voort uit verschillende opdrachtgevers van SW. En dat is nou precies waar jij tussen hoort! Iedere opdracht is weer anders en dat is voor jou en jouw team geen enkel probleem. Sterker nog: Jij haalt daar veel energie uit.

De werkzaamheden op deze projecten kunnen heel bouwkundig zijn, maar zich ook beperken tot schilderwerk. Hierbij zorg jij dat jouw team wordt aangestuurd en de bouwplaats goed georganiseerd is, zodat alle werkzaamheden vlekkeloos en volgens planning verlopen. Gezien jij van alle markten thuis bent, is de afwisseling tussen het aansturen en zelf uitvoeren geen probleem. Hierbij geef jij als Teamleider natuurlijk zelf het goede voorbeeld. Natuurlijk draagt de juiste werkkleding en het benodigde gereedschap hier ook aan bij.

De opdrachten vinden vaak in de bewoonde omgeving plaats. Naast dat jij dus niet alleen ervaren bent in het vak, vinden wij het ook belangrijk dat jij communicatief sterk bent en de taal van de regio spreekt. Dit maakt het niet alleen gemakkelijk om jouw team aan te spreken, maar ook om te sparren met de opdrachtgevers en bewoners.

Dit breng jij mee

 • Je bent een vakbekwame schilder en houtrotreparateur.
 • Je vindt het een uitdaging om samen met jouw team te ontwikkelen.
 • Je stuurt graag aan en organiseert de bouwplaats
 • Je beheerst de Nederlandse taal, zowel in woord als schrift.
 • Je beschikt over een VCA-diploma.
 • Je bent woonachtig in regio Oost.

Wat wij bieden

 • Bij goed functioneren een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Goed salaris conform schilders cao;
 • 25 vakantiedagen en 7 ATV dagen op fulltime basis;
 • Beschikking over vervoer;
 • Werken in de gemoedelijke sfeer van een familiebedrijf;
 • Budget voor professionele ontwikkeling;
 • Deelname aan SW Academy;
 • Een goed inwerkprogramma waarbij je uitgebreid kennis maakt met de organisatie.

Wat mag je van ons verwachten?

SW biedt je een prettige werksfeer en een enthousiast en hecht team, waarin collegialiteit en respect sleutelwoorden zijn. Afhankelijk van je kennis en ervaring word je ingezet, zodat je kunt werken aan zelfstandigheid en je eigen ontwikkeling. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden worden in een contract voor bepaalde tijd opgenomen, welke bij goed functioneren omgezet kan worden naar een contract voor onbepaalde tijd.

Wie zijn wij

SW is specialist in vastgoedverbetering: van planmatig onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties. SW heeft een landelijke dekking met vier regio’s en elf vestigingen. Daardoor hebben wij een grote lokale betrokkenheid. Wij zijn decentraal georganiseerd met korte communicatielijnen wat zichtbaar wordt in een hoge betrokkenheid van al onze medewerkers. Daarmee zijn wij een efficiënte en gedreven organisatie met een nauwe interne samenwerking van directie tot uitvoering. SW is solide en financieel sterk en één van de grootste spelers op de Nederlandse onderhoudsmarkt.

Interesse?

Denk je een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van SW Vastgoedverbetering? Vul dan het formulier in of stuur je motivatie naar wteitink@swbv.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wouter Teitink, vestigingsmanager Duiven op telefoonnummer 06 57 60 63 93.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.