/Vacature vestiging Hoogeveen

Timmerkracht

Ben jij een handige Timmerkracht en wil jij zelfstandig of samen met gedreven collega’s aan de slag? Lijkt het jou leuk om je bezig te houden met bouwkundige opdrachten, timmerwerkzaamheden en houtreparaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteren

Wat ga je doen?

Als Timmerkracht bij SW Vastgoedverbetering houd jij je dagelijks bezig met uiteenlopende timmerwerkzaamheden op met name grotere onderhoudsprojecten.

Jouw werkdag begint met een rit naar het vastgoedproject. Aangekomen op locatie heb jij een vaktechnische blik over de geplande werkzaamheden en maak je een plan. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden ga jij, samen met je collega’s, zorgvuldig te werk. Niets is voor jou te moeilijk. Je houdt van bouwkundige uitdagingen en levert het project netjes en gepland af. Tussendoor heb je ook even tijd om de bewoner te informeren over de voortgang en maak je een praatje over de voetbalwedstrijden van afgelopen weekend.

Dit breng jij mee

 • Je bent een vakbekwame en handige timmerkracht, die zowel zelfstandig en als onderdeel van een ploeg, veel voorkomend timmerwerk aan vastgoed in een bewoonde situatie kan verrichten;
 • Je hebt ervaring met diverse soorten onderhouds- en renovatieprojecten;
 • Je beschikt over inhoudelijke vakkennis op het gebied van: isolerende werkzaamheden, kozijnvervanging, plaatsen van dakramen, renoveren van badkamers en afbouwtimmerwerk;
 • Je bent correct in de omgang, zowel tegenover collega’s als bewoners;
 • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je beschikt over een geldig VCA-diploma of bent bereid deze te behalen;
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Hoogeveen.

Wat mag je van SW verwachten?

SW biedt je een prettige werksfeer en een enthousiast en hecht team, waarin collegialiteit en respect sleutelwoorden zijn.

Binnen SW Vastgoedverbetering is er altijd ruimte voor eigen inbreng. Er is tijd om te lachen, om goed te overleggen en we staan klaar om elkaar te helpen. Samen zijn wij SW en daarom vinden wij het belangrijk dat we nu en in de toekomst met plezier naar ons werk gaan.

Wie zijn wij?

SW Vastgoedverbetering gaat voor een positieve impact. Samen met onze opdrachtgevers zorgen wij ervoor dat mensen prettiger en duurzamer wonen, werken en verblijven. Dit doen wij voor onder andere woningcorporaties, vastgoedbeheerders, zorg- en onderwijsinstellingen. Wij zetten ons al meer dan 70 jaar in voor het verbeteren van  het bestaande vastgoed. Onze organisatiestructuur met vestigingen en regio’s maakt dat wij een landelijke uitstraling en slagkracht combineren met lokaal ondernemerschap. Dit doen we inmiddels met ruim 500 vakmensen, verdeeld over 11 vestigingen.

SW wil aantoonbaar Impact hebben op drie gebieden: Vastgoed, Mens en Maatschappij.

Impact op Vastgoed heeft SW met drie landelijke concepten:

 • ServiceDirect voor dagelijks onderhoud;
 • PlanOptimaal, voor planmatig onderhoud;
 • WoonBeter, voor groot onderhoud en renovaties.
Over ons

Interesse

Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Henry Bijl (06 13680543). Hebben we je interesse gewerkt? Vul dan het formulier in of stuur een mail naar hbijl@swbv.nl

Solliciteren

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.