/open sollicitatieformulier

Verstuur je open sollicitatie naar SW Vastgoedverbetering

U kunt uw (open) sollicitatiebrief met CV versturen naar het adres van de SW vestiging waar u wilt solliciteren. De desbetreffende vestiging kunt u aanvinken in onderstaand sollicitatieformulier.

De antwoorden op de volgende vragen geven ons informatie die van belang is voor het beoordelen van uw sollicitatie. Vul het formulier graag zo volledig mogelijk in.

Interesse?

Denk je een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van SW Vastgoedverbetering? Stuur dan je motivatie voorzien van CV aan hr@swbv.nl.

  • * deze velden zijn verplicht.

  • Geef uw CV op, als tekst of bestand (maximaal 2Mb). Wij geven voorkeur aan Word-, PDF- en plaintext formaat. Opgave van een CV is vereist voor het versturen van dit formulier.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wil je stage lopen of afstuderen bij ons?

Ben je benieuwd hoe het is om bij een totaalonderhoudsbedrijf te werken, die van dagelijks onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties uitvoert? We bieden studenten graag de kans om mee te kijken en te werken aan deze diversiteit aan opdrachten. Met 11 vestigingen bieden we verschillende mogelijkheden om stage te lopen of af te studeren. Ben je geïnteresseerd, laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.