/vacature - vestigingen Almelo, Duiven en Zwolle

Schilder

Regio Oost kent drie vestigingen, te weten Almelo, Duiven en Zwolle en wordt geleid door de regiomanager. Je werkt samen met gedreven collega’s die de taal spreken en de cultuur kennen van de regio. De opdrachtgevers van SW zijn op zoek naar multidisciplinair vastgoedonderhoud. De opdrachten die hieruit voortvloeien kunnen heel breed bouwkundig zijn, maar zich ook beperken tot schilderwerk en vinden vrijwel altijd in bewoonde omgeving plaats.

Solliciteren

Dit breng jij mee

  • Je bent een vakbekwame schilder en houtrotreparateur.
  • Je beheerst de Nederlandse taal.
  • Je beschikt over een VCA diploma.
  • Je bent woonachtig in regio Oost.

Wat mag je van ons verwachten?

SW biedt je een goed loon en prettige collega’s. Je ontvangt werkkleding en de benodigde gereedschappen. Uiteraard is ook scholing en persoonlijke ontwikkeling een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. Jij bent als vakman de directe link naar onze opdrachtgever tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.

Interesse?

Wil je meer weten over deze vacature of ben je geïnteresseerd, vul dan het formulier in of stuur een mail naar Mark Krakers, regiomanager via MKrakers@swbv.nl. Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Mark Krakers op 06 – 52 75 70 56.

Solliciteren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over SW

SW is specialist in vastgoedverbetering: van planm atig onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties. SW heeft een landelijke dekking met vier regio’s en elf vestigingen. Daardoor kent SW een grote lokale betrokkenheid. SW is decentraal georganiseerd met korte communicatielijnen wat zichtbaar wordt in een hoge betrokkenheid van al haar medewerkers. Daarmee is SW een efficiënte en gedreven organisatie met een nauwe interne samenwerking van directie tot uitvoering. SW is solide en financieel sterk en één van de grootste spelers op de Nederlandse onderhoudsmarkt.

Over ons