/vacature - vestiging Amsterdam

Timmerkracht mutatieonderhoud

Ben jij een handige Timmerkracht en wil jij zelfstandig of samen met gedreven collega’s aan de slag? Lijkt het jou leuk om je bezig te houden met bouwkundige mutatieopdrachten, timmerwerkzaamheden en houtreparaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

solliciteren

Wat ga je doen?

Als Timmerkracht bij SW Vastgoedverbetering houd jij je dagelijks bezig met uiteenlopende timmerwerkzaamheden op het gebied van mutatieonderhoud. Daarnaast zal jij ook zelfstandig kleinere opdrachten oppakken.

Jouw werkdag begint met een rit naar het vastgoedproject. Aangekomen op locatie heb jij een vaktechnische blik over de geplande werkzaamheden en maak je een plan. De uit te voeren werkzaamheden stem jij, samen met je collega af. Tijdens de uitvoering gaan jullie zorgvuldig te werk. Niets is voor jou te moeilijk. Je houdt van bouwkundige uitdagingen en levert het project netjes en gepland af. Aan het einde van de werkdag ruim je alles op, bekijk je de planning voor morgen en stap je in de bus naar huis.

Bij de afdeling mutatieonderhoud werk je samen met een vast team collega’s in de ruw- en afbouwfase in een onbewoonde woning. Wanneer jij aan het werk bent, is de woning nog niet verhuurd en hoef je geen rekening te houden met bewoners.

Dit breng jij mee

 • Je bent een vakbekwame en handige timmerkracht, die zowel zelfstandig en als onderdeel van een ploeg, veel voorkomend timmerwerk aan vastgoed in een bewoonde situatie kan verrichten;
 • Je hebt ervaring met diverse soorten mutatie onderhoud- en renovatieprojecten;
 • Je beschikt over inhoudelijke vakkennis op het gebied van: isolerende werkzaamheden, kozijnvervanging, pastareparaties, plaatsen van dakramen, renoveren van badkamers en afbouwtimmerwerk;
 • Je bent correct in de omgang, zowel tegenover collega’s als bewoners;
 • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je beschikt over een geldig VCA-diploma of bent bereid deze te behalen;
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van de plaats Amsterdam.

Wat bieden wij

 • Bij goed functioneren een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Marktconform salaris en pensioenregeling;
 • Werken in de gemoedelijke sfeer van een familiebedrijf;
 • Budget voor professionele ontwikkeling;
 • Deelname aan SW Academy;
 • Een goed inwerkprogramma waarbij je uitgebreid kennis maakt met de organisatie.

Wat mag je van SW verwachten?

SW bied je een prettige werksfeer en een enthousiast en hecht team, waarin collegialiteit en respect sleutelwoorden zijn. Afhankelijk van je kennis en ervaring word je ingezet, zodat je kunt werken aan zelfstandigheid en je eigen ontwikkeling. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden worden in een contract voor bepaalde tijd opgenomen, welke bij goed functioneren omgezet kan worden naar een contract voor onbepaalde tijd.

Wie zijn wij

SW is specialist in vastgoedverbetering: van planmatig onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties. SW heeft een landelijke dekking met vier regio’s en elf vestigingen. Daardoor hebben wij een grote lokale betrokkenheid. Wij zijn decentraal georganiseerd met korte communicatielijnen wat zichtbaar wordt in een hoge betrokkenheid van al onze medewerkers. Daarmee zijn wij een efficiënte en gedreven organisatie met een nauwe interne samenwerking van directie tot uitvoering. SW is solide en financieel sterk en één van de grootste spelers op de Nederlandse onderhoudsmarkt.

Over ons

Interesse?

Denk je een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van SW Vastgoedverbetering? Vul dan het formulier in of stuur je motivatie naar NBronkhorst@swbv.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Niels Bronkhorst, Regiomanager West op telefoonnummer 06 28 62 86 62.

Solliciteren

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.