/ vacature Groningen

Werkvoorbereider Planmatig Onderhoud

Wil jij als Werkvoorbereider werken in een voortdurend veranderende en professionele organisatie? En regel jij alles graag goed voor je uitvoerende collega’s, zodat zij in een keer goed aan de slag kunnen? Dan zijn wij, voor onze vestiging in Groningen op zoek naar jou!

Solliciteren

Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider bij SW Vastgoedverbetering ben jij dagelijks bezig met de technische en organisatorische voorbereiding van het werk en onze projecten. Ook de voortgang van een project wordt goed door jou bewaakt. Dit maakt dat je veel ziet en geeft je een sleutelpositie in de optimalisatie van het proces en project. Een ding is zeker, geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk zo leuk en uitdagend!

Jouw goede detailplanning is essentieel voor je projecten. Zo zorg jij ervoor dat de juiste medewerkers op de juiste plek zijn en dat het nodige materiaal en materieel aanwezig is. Je staat stevig in je schoenen en staat ervoor in dat de werkzaamheden naar planning worden uitgevoerd en de afstemmingsafspraken met betrokken partijen worden nageleefd. Jouw inzet heeft een grote impact op het succes van het project. Jij bent de onmisbare schakel tussen de projectleider en uitvoerder om samen tot het perfecte resultaat te komen.

Nieuwsgierig? Neem hier een kijkje bij een aantal van onze reeds opgeleverde projecten: Patrimonium, Bredero Basisschool en Portaal.

Dit breng jij mee

 • Je hebt een technische opleiding op HBO of MBO+ niveau;
 • Je hebt ruime kennis van projectplanning en logistieke processen;
 • Kennis van schilderwerk/buitengevelonderhoud is een pré;
 • Je bent communicatief sterk en meedenkend richting opdrachtgever;
 • Je bent woonachtig in het noorden van Nederland;
 • Parttime werken behoort tot de mogelijkheden;
 • Je beschikt over een gezonde dosis stressbestendigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en positiviteit!

Dit bieden wij

 • Goed, competitief en marktconform salaris;
 • Goede pensioenopbouw en voldoende vakantiedagen;
 • Eventuele winstdelingsregeling;
 • Budget voor professionele ontwikkeling;
 • Werken in de gemoedelijke sfeer van een familiebedrijf met de uitdagingen van een professionele organisatie;
 • Deelname aan SW Academy;
 • Een goed inwerkprogramma waarbij je uitgebreid kennis maakt met de organisatie.

Wat mag je van ons verwachten?

SW biedt je een prettige werksfeer en een enthousiast en hecht team, waarin collegialiteit en respect sleutelwoorden zijn. Je krijgt voldoende ruimte om jouw vaktechnische kennis uit te breiden door het volgen van vakgerelateerde cursussen of opleidingen. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden worden in een contract voor bepaalde tijd opgenomen, welke bij goed functioneren omgezet kan worden naar een contract voor onbepaalde tijd.

Binnen SW Vastgoedverbetering is er altijd ruimte voor eigen inbreng. Er is tijd om te lachen, om goed te overleggen en we staan klaar om elkaar te helpen. Samen zijn wij SW en daarom vinden wij het belangrijk dat we nu en in de toekomst met plezier naar ons werk gaan.

Wie zijn wij?

SW is specialist in vastgoedverbetering: van planmatig onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties. SW heeft een landelijke dekking met vier regio’s en elf vestigingen. Daardoor hebben wij een grote lokale betrokkenheid. Wij zijn decentraal georganiseerd met korte communicatielijnen wat zichtbaar wordt in een hoge betrokkenheid van al onze medewerkers. Daarmee zijn wij een efficiënte en gedreven organisatie met een nauwe interne samenwerking van directie tot uitvoering. SW is solide en financieel sterk en één van de grootste spelers op de Nederlandse onderhoudsmarkt.

Over ons

Interesse?

Denk je een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van SW Vastgoedverbetering? Stuur dan je motivatie voorzien van CV aan h.hoekzema@swbv.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hans Hoekzema, vestigingsleider op telefoonnummer 06 – 34 97 01 51.

 • * deze velden zijn verplicht.

 • Geef uw CV op, als tekst of bestand (maximaal 2Mb). Wij geven voorkeur aan Word-, PDF- en plaintext formaat. Opgave van een CV is vereist voor het versturen van dit formulier.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.