Terug naar: Traineeship bij SW

/Trainee bij SW

Jouw traineeship

Wij helpen jou ontdekken welke ambitie jij hebt binnen het verduurzaming en onderhoud. Als trainee vastgoedonderhoud bij SW Vastgoedverbetering ontdek jij alle facetten van de branche. Na afloop van het traineeship heb jij veel kennis en de baan die jij ambieert. Bouw jij mee aan het vastgoed van morgen?

Inschrijven
/Trainee bij SW

Wat ga jij doen?

Als trainee bij SW leer je de theorie van het vastgoedonderhoud, die je gelijk toepast in de praktijk. Gedurende 24 maanden ga jij aan de slag binnen verschillende teams én vestigingen. Je loopt mee met de uitvoering, werkt mee met de werkvoorbereiding en ondersteunt de calculator bij een nieuw project. Naast het dagelijks meewerken volg je een dag per maand samen met andere trainees verschillende masterclasses op het gebied van vastgoed, verduurzaming en circulariteit, maar ook op het vlak van finance.

Daarnaast bezoek je met samen andere SW-trainees interessante toeleveranciers van SW of buig je je gezamenlijk over verduurzamingsvraagstukken.

Wat mag je van ons verwachten?

SW biedt je een uitdagende functie in een dynamische omgeving. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke groei en staan bekend om de goede begeleiding van jonge medewerkers. Zo krijg jij volop de kans om je verder te ontwikkelen.

 • Competitief salaris volgens schilder cao;
 • Gedurende het traineeship tweemaal een arbeidsovereenkomst van 1 jaar. Na deze periode een vaste aanstelling;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Winstdelingsregeling;
 • Deelname aan de SW Academy;
 • Goede reiskostenregeling;
 • 25 vakantiedagen en 7 Atv-dagen op fulltime basis;
 • Laptop;
 • Telefoonregeling;
 • Nette pensioenregeling.
/Trainee bij SW

Dit breng jij mee

Ook al zijn we elke dag druk met vastgoedonderhoud, het blijft ook mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als ondernemend, open en betrokken. Omdat je bij verschillende teams meewerkt heb je dit ook nodig. Daarnaast beschik je als trainee over:

 • hbo- of wo-diploma in richting bouw of vastgoed;
 • 0-5 jaar werkervaring;
 • Rijbewijs B;
 • Bereidheid om gedurende het traineeship op verschillende locaties in Nederland te werken.
Schrijf je in
/FAQ

Voor als je nog vragen hebt

Nog niet alles helemaal duidelijk? We beantwoorden de meestgestelde vragen hieronder. Staat die van jou er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wanneer start het traineeship?

(Tot) wanneer kan ik mij aanmelden bij het traineeship?

Ontvang ik een arbeidsovereenkomst voor het traineeship?

Bekijk alle vragen

/ Over ons

Welkom bij SW Vastgoedverbetering

SW is specialist in vastgoedverbetering: van planmatig onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties. SW kent opdrachtgevers door heel Nederland, verdeeld over vier regio’s en elf SW-vestigingen. Toch zijn bij SW de lijntjes kort, zowel tussen onze opdrachtgevers als tussen alle collega’s. Bij SW doen we het samen, want iedereen in de keten is even belangrijk. Van directie tot uitvoering. Dat wij elkaar helpen, ondersteunen en onderwijzen waar nodig, is voor ons ook meer dan vanzelfsprekend. Door deze sterke samenwerking is SW uitgegroeid tot één van de grootste spelers op de Nederlandse onderhoudsmarkt.

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd en wil jij je gelijk aanmelden voor het Traineeship? Leuk! Vul het contactformulier in en meld je direct aan of solliciteer via WhatsApp. Je ontvangt spoedig alle informatie die je nodig hebt om te starten bij SW Vastgoedverbetering.

Trainee bij SW

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sfeer proeven?

Heb je nog vragen of wil je graag langskomen bij ons op kantoor om kennis te maken? WhatsApp of mail ons gerust. Wij beantwoorden graag al jouw vragen. De koffie staat voor je klaar!

Mail Anke

Anke Buist

/ Senior HR Adviseur

Hoe nu verder?

Wil je graag aan de slag als trainee bij SW? Ons onderstaande stappenplan geeft je een overzicht van wat je kunt verwachten tijdens het sollicitatieproces. We begeleiden je stap voor stap, vanaf het moment dat je je sollicitatie indient tot aan je eerste werkdag. Lees hieronder hoe eenvoudig en transparant ons stappenplan is en ontdek hoe je de eerste stappen kunt zetten naar een uitdagende carrière bij SW!