Als vakkracht dichtbij huis werken?

Werken bij SW: De voordelen van landelijk én de voordelen van lokaal.

SW is al meer dan 65 jaar verantwoordelijk voor het langdurig behoud van vastgoed. We werken dagelijks samen met meer dan 500 vakmensen vanuit diverse disciplines. Ons team bestaat onder andere uit gespecialiseerde schilders, timmerkrachten, calculators, projectleiders, werkvoorbereiders, uitvoerders en monteurs.

Door onze 11 vestigingen, verspreid over het land, combineren we de voordelen van landelijk en de voordelen van lokaal. Jij kunt als collega namelijk dichtbij huis aan het werk; en dat is wel zo prettig. Daarnaast zorgt SW ervoor dat jij je blijft ontwikkelen, we investeren in jou als collega. Dit doen we onder meer door onze SW Academy, een gestructureerd intern opleidingsprogramma.

Ben je benieuwd naar Remco's ervaring als schilder bij SW? Bekijk dan onderstaande video.

/vestigingen

Ben jij de vakkracht die ons team gaat versterken?

Wij hebben meerdere openstaande vacatures door het hele land. Heb je liever wat hulp bij het vinden van de perfecte functie bij jouw kwaliteiten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Openstaande vacatures

Interesse?

We willen graag kennis met je maken! Wil je werken in jouw regio, in een gezellig team, bij een landelijke organisatie met mooie projecten waarbij alles goed geregeld is?

Vul hier je gegevens in, wij nemen snel contact met je op!

Heb je nog vragen? Stel ze direct via WhatsApp.

Solliciteren

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.