Loading

Schrijf je in voor De Kwastendag op donderdag 10 september

Schrijf je in voor De Kwastendag op donderdag 10 september

Schrijf je in voor De Kwastendag op donderdag 10 september

12 juli 2020
“De ‘Kwastendag’ is bedoeld om Utrechters en Nieuwegeiners zonder baan, kennis te laten maken met het schildersvak. Onderhoudspartners geven op deze doedag les in o.a. schuren, houtreparatie, schilderen en werken op een steiger” zegt Ron Sierink, inkoper bij Mitros.


De Kwastendag is de aftrap van het (om)scholingstraject ‘Je Leven In De Verf’. Na de doedag kunnen 7 kandidaten die enthousiast en geschikt zijn voor het schildersvak, meedoen aan dit leerwerktraject. Tijdens het traject, begeleid door Stichting Nelis en WIJ3.0, leren werkzoekenden de basisbeginselen van het vak onderhoudsschilder. De kandidaten volgen theorielessen en gaan tenminste 3 dagen per week de steigers op bij SW Vastgoedverbetering, Wits Vastgoedonderhoud Nederland, Rutges Vernieuwt, Talen Vastgoedonderhoud of Hagemans Vastgoedonderhoud. De kandidaten die het opleidingstraject succesvol afronden, krijgen een betaalde baan aangeboden.


De Kwastendag wordt donderdag 10 september voor de tweede keer in Utrecht georganiseerd. Kom je uit Utrecht of Nieuwegein en ben je geïnteresseerd? Meld je dan nu aan. Ook jobcoaches, ouders, begeleiders of bijvoorbeeld docenten kunnen kandidaten aandragen. Aanmelden voor de Kwastendag kan bij WIJ 3.0 via: kwastendag@wij30.nl.


Wil je meer weten over de Kwastendag? Klik dan hier voor meer informatie