/Traineeship referenties

Wat je collega’s ervan vinden

“Ik heb een gecombineerde functie: calculator én werkvoorbereider. Daardoor zit ik niet alleen achter mijn bureau, maar ben ik vaak te vinden op de bouwplaats. Dat maakt mijn werk ontzettend gevarieerd en leuk. SW investeert graag in hun medewerkers. Zo heb ik recent de cursus glaszetten en houtrot gevolgd en staat een cursus Alert op mij te wachten. Je krijgt echt de kans om jezelf te ontwikkelen binnen het vakgebied.”

Harro Tabak

/Calculator/werkvoorbereider

“De afwisseling in het werk bij SW maakt mijn werk echt leuk. Ik ben als werkvoorbereider werkzaam in het renovatieteam van SW. Ieder project is uniek en heeft zijn eigen deadline. Ook vind ik het prettig om regelmatig op werkbezoek te gaan. SW bouwt in de bewoonde wereld en dat brengt zo zijn uitdagingen met zich mee. Dat is interessant!”

Tim Meijers

/Werkvoorbereider

“Je krijgt bij SW een inwerktraject op maat waar echt aandacht aan is besteed. Je werkt op verschillende afdelingen, zo draaide ik ook op de bouwplaats mee. Op deze manier doe je praktische kennis op, en leer je gelijk je collega’s met verschillende functies beter kennen. Alle kennis uit het inwerktraject is heel waardevol in de uitoefening van je functie. Zo kan je jezelf verder ontwikkelen en groeien binnen SW.”

Bart Bennink

/Projectleider

“Tijdens mijn onboarding werd ik overal bij betrokken. Ik ben met verschillende collega’s mee geweest om zo een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden. Zij nemen echt de tijd voor je om je de juiste werkmethodes aan te leren. Ook merk je dan gelijk dat geen enkel project hetzelfde is. Het gaat om maatwerk en het is leuk daar een passende oplossing voor te vinden.”

Frank Wieldraaijer

/Calculator/werkvoorbereider

“Ik was werkzaam in het commercieel vastgoed. Toch had ik de wens om mij te ontwikkelen richting de meer uitvoerende functies. SW heeft mij die mogelijkheid geboden en dat sluit perfect aan bij mijn ambities. De veelzijdigheid van mijn functie spreekt mij aan. De ene dag ben ik buiten aan het meten, de andere dag heb ik afspraken bij opdrachtgevers. Binnen SW wordt het gestimuleerd om te blijven leren door deelname aan vakinhoudelijke werkgroepen of het volgen van cursussen. Een gemoedelijke werkgever waarbij persoonlijke ontwikkeling voorop staat. "”

Hilde Termeer

/Calculator/werkvoorbereider

Bekijk traineeships