Aan de slag bij SW: een warm welkom, fijne collega’s en doorgroeimogelijkheden

Bij een nieuwe baan komt veel kijken: een nieuwe werkplek, nieuwe collega’s en een inwerkprogramma. Bij SW Vastgoedverbetering vinden wij het daarom belangrijk dat nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen en goed op hun plek zitten. Dat toetsen we dan ook graag. Wij vroegen werkvoorbereider Brynnae Karelse, bewonersbegeleider Marre Baljet en projectleider Jeremy Hakkel hoe zij hun eerste weken bij SW hebben ervaren.

SW als nieuwe werkgever

Bij het zoeken naar een nieuwe baan zocht Brynnae naar een werkgever passend bij haar toekomstplannen: “Ik ben op zoek gegaan naar een werkgever met een toegankelijke en professionele sfeer, met de mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf.” En die nieuwe werkgever vond Brynnae in SW Vastgoedverbetering. Ook Marre vond wat ze zocht bij haar nieuwe werkplek: zelfstandigheid binnen een team, met ruimte voor ontwikkeling en oog voor kwaliteit. Jeremy, die eerder als projectmanager bij een architectenbureau werkte, zocht meer diepgang in zijn werkzaamheden, dat vond hij bij SW. “In mijn vorige baan was ik veel onderweg en had ik de rol als directievoerder. Mijn kennis van bouwkundige en uitvoeringstechnische aspecten is waar ik mij nu vooral mee bezig wil houden. Dat kan met deze functie.”

Een warm welkom en fijne werksfeer

We doen er alles aan om onze nieuwe collega’s een warm welkom te geven. Dat merkte Brynnae gelijk op. "Op mijn eerste dag had ik een ingerichte werkplek en mijn collega’s waren bereid om alles aan mij uit te leggen. Dat was erg prettig." Marre haakt hierop in: “Tijdens de eerste dagen voelde ik mij snel thuis en heb ik mijn collega’s goed leren kennen.” Bij SW hechten we veel waarde aan een open werksfeer. “Je kunt altijd bij iedereen binnenlopen met vragen. Dat heeft me enorm gesteund en echt welkom laten voelen,” vertelt Jeremy met een glimlach.

Behulpzame collega’s

Hulp stond aan meerdere kanten klaar voor de drie nieuwe medewerkers. Toen Marre verantwoordelijk was voor een last minute opdracht, was ze blij dat haar collega’s direct voor haar klaar stonden. “Meerdere collega’s boden direct aan om te helpen. Zo hebben we samen het project op tijd afgerond,” vertelt Marre tevreden. Brynnae is ook blij met haar collega’s: "Ik kon echt alles samen met mijn collega’s doen, iedereen wilde me alles uitleggen en was open voor vragen." Heldere communicatie is een van de vele dingen die Jeremy in zijn eerste weken enorm waardeerde. “Voor mijn eerste werkdag belde mijn leidinggevende mij om te vertellen wat ik kon verwachten in mijn eerste week. Het was fijn om precies te weten wat er op me af zou komen.”

Vrijheid en afwisseling

Ze werken er nog niet lang, maar zijn het er samen over eens: vrijheid en afwisseling is wat werken bij SW zo leuk maakt. Brynnae geniet van de afwisseling tussen buitenwerk en kantoordagen. Ook Marre houdt van afwisseling: “De diversiteit in mijn werk is geweldig. Ik werk met veel verschillende mensen binnen en buiten de organisatie en heb een grote variëteit aan taken.” Jeremy houdt van de vrijheid die hij bij SW krijgt: “Het leukste aan mijn functie vind ik de vrijheid in de aanpak van verschillende projecten. Ik kan mijn eigen plan maken en uitvoeren.”

Ook aan de slag bij SW?

Bij SW doen wij er alles aan om een gastvrije werkomgeving te creëren. Dit doen we onder andere door open communicatie over de inwerkperiode, vaste begeleiding en een ondersteunende werkomgeving. Voor Brynnae, Marre en Jeremy was de overstap naar SW precies wat ze nodig hadden.  We zijn trots dat we hen in ons team hebben en dat ze zich hier kunnen ontplooien.

Wil jij ook deel uitmaken van ons team en je professionele ambities waarmaken? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures.