/Incidenteel onderhoud zowel overdag als 's nachts

Dagelijks onderhoud voor Axentrix Vastgoedbeheer

Voor VvE beheerder Axentrix is SW Vastgoedverbetering al jaren een partner in dagelijks onderhoud. Axentrix vond in SW Vastgoedverbetering een partner waarbij zij volledig ontzorgt worden in het verhelpen van incidentele schades die zich zowel overdag als ’s nachts voor doen. Met een groep van gespecialiseerde vakmannen staan wij dag en nacht klaar voor Axentrix. Waar wij zelf een expertise niet in huis hebben, maken wij gebruik van een groot netwerk zodat wij altijd de gevraagde service kunnen bieden. Door een nauwe samenwerking aan te gaan is SW zelfs het verlengstuk van Axentrix geworden buiten kantoortijd. Door middel van een koppeling met het systeem van Axentrix weet het klantcontactcentrum van SW ook buiten kantoortijd de klant op maat te bedienen.

500
Meldingen/bonnen per jaar
200
VvE’s in beheer
5000
Eenheden

Tijdens dagelijks onderhoud is het van belang dat alle partijen goed op de hoogte blijven van de uit te voeren werkzaamheden. Door actief in te zetten op het verwerken van dergelijke informatie in het systeem van de klant, houden we zowel Axentrix als de bewoner op de hoogte. Daarnaast zorgt dit voor een complete dossiervorming. Zo leren we gebouwen van onze opdrachtgever steeds beter kennen en kunnen we gezamenlijk onze service blijven optimaliseren.

Voor Axentrix is het belangrijk dat wij snel kunnen schakelen en 24/7 inzetbaar zijn om meldingen op te lossen. Een duidelijk voorbeeld is melding voor een inbraak na kantoortijd. Gezamenlijk is er een op maat protocol ontwikkeld zodat we de bewoner zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Aad vertelt je graag meer over dit project

Aad Cornet

/ Manager ServiceDirect