Nieuwjaarsgeschenk voor Present

SW Vastgoedverbetering stuurt al een aantal jaar geen kerstkaarten meer. We besteden het geld liever aan een goed doel. Dit jaar kozen wij voor Stichting Present. Present is landelijk op verschillende locaties gevestigd en maakt het mogelijk dat steeds meer mensen omzien naar elkaar. Ze proberen een brug te slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden zij de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Om een blijvende impact te houden zijn ze afhankelijk van mensen die het ideaal van Present omarmen en bereid zijn om een gift te doneren.

Steuntje in de rug
Tijdens ons werk hebben wij veel contact met bewoners. Ook wij komen daarom regelmatig mensen tegen die om welke reden dan ook, een beetje hulp heel hard kunnen gebruiken. Denk aan hulp bij een verhuizing, een tuintje opknappen of een flinke schoonmaakbeurt. SW Vastgoedverbetering omarmt daarom het ideaal van Stichting Present en hoopt dat mede door onze gift, het komende jaar weer veel mensen geholpen kunnen worden.

Vorige week overhandigde onze directeur Hans Wortelboer een cheque ter waarde van € 1.500 aan Wim Junte, voorzitter van Stichting Present.