Maatwerk bij geïsoleerde bergingen in Jubbega

In opdracht van Accolade hebben wij in Jubbega een mooi stukje maatwerk geleverd met tevreden bewoners!

In de loop der jaren hadden alle bewoners van de Wollegras en Zonnedauw in Jubbega een ander type tussenberging of overkapping tussen de woning en de berging geplaatst. Wat ze gemeen hadden, was dat de tussenbergingen in slechte staat waren en ongeïsoleerd. Ook de indeling van de keukens was niet meer gelijk en de cv-ketels zaten op verschillende plekken in de woning. Het was voor ons een hele uitdaging om hier een mooi geheel van te maken, namelijk een geïsoleerde tussenberging die voldoet aan de huidige eisen en waar de cv-ketel en aansluiting van de wasmachine moest komen. Ons projectteam heeft per woning aan Accolade een advies uitgebracht over welke verduurzamende maatregelen er nodig waren. Bij een aantal woningen moest de huidige tussenberging zelfs helemaal vervangen worden.

Deze enorme klus is bijna afgerond. Tijdens onze huisbezoeken hebben we hele tevreden bewoners gesproken. Ze genieten van hun heerlijke warme en fijne ruime tussenberging.

We zijn trots op ons team vooral onze uitvoerder Raymond, die met zijn bouwkundige kennis, ervaring en vooral het centraal stellen van de bewoner een mooi stukje vakwerk en maatwerk heeft geleverd!