Kees Padmos nieuwe Regiomanager SW Zuid

Sinds januari dit jaar is Kees Padmos onze nieuwe regiomanager bij SW Zuid. Wij vroegen hem iets meer te vertellen over hemzelf, wat hem bij SW Vastgoedverbetering brengt en hoe de eerste maanden zijn bevallen. 

Ik zal beginnen met mij voor te stellen, ik ben Kees Padmos, 57 jaar, getrouwd met Marleen en samen wonen wij in Zeeland in het mooie Goes. Wij hebben een zoon en een dochter die beide hun opleiding hebben afgerond en het huis uit zijn. Onze zoon werkt als logistiek coördinator bij een verpakkingsbedrijf en onze dochter werkt en studeert verder voor register account bij een van de “big four”.

Ik heb lang geleden, na mijn VWO, de opleiding HTS Werktuigbouwkunde afgerond en mijn werkervaring opgedaan in de installatietechniek. Met name de klimaat- en sanitaire techniek. Mijn loopbaan is gestart bij een leverancier van luchtbehandelingsapparatuur, opgevolgd door een lange tijd bij een ingenieursbureau en via een tussenstap bij de Rijksgebouwendienst, ben ik 18 jaar werkzaam geweest bij de installatiebedrijven van TBI. Na een jaar infratechniek en een jaar Strukton Worksphere ben ik nu bij SW Vastgoedverbetering.
De uitdaging die ik zie bij SW is onze opdrachtgevers optimaal te bedienen met alle middelen, mensen en systemen, die voorhanden zijn. Aanvullend komt mijn project- en onderhoudservaring in de installatietechniek van pas om verder te professionaliseren. Zoals in alle bedrijven is het leuk om in te spelen op nieuwe marktbewegingen en de organisatie daarin door te ontwikkelen.

De eerste maanden heb ik vooral nodig gehad om deze branche en de opdrachtgevers te leren kennen. Wat zijn de gebruiken, wat verwacht de opdrachtgever van ons en voldoen wij aan deze verwachtingen. Daarnaast geeft de verandering van management altijd enige ruis om de lijnen weer op elkaar aan te laten sluiten. Dit is dan ook zeker merkbaar in de regio Zuid.

Ik hoop dat we over een jaar een efficiënte organisatie hebben staan die gebruik maakt van alle beschikbare systemen binnen SW, zodat we onze opdrachtgever de gevraagde informatie en juiste kwaliteit kunnen leveren. Op sommige momenten/periodes wordt er veel van onze mensen gevraagd. Om dan te kunnen voldoen aan alle wensen van de opdrachtgevers is best een uitdaging. Dus een goede registratie en verwerking van alle gegevens heeft dan ook hoge prioriteit. Verder streef ik een vloeiende samenwerking tussen de planmatig onderhoudswerkzaamheden en de projectmatig uitgevoerde werkzaamheden na.
Mijn persoonlijke ambitie is een organisatie te creëren die toekomstbestendig is en op alle vragen is misschien veel, maar op vele vragen van onze opdrachtgevers een antwoord kan bieden.

De toekomst van deze branche zal met name gericht zijn op kosten efficiënte instandhouding van vastgoed. Voor onze opdrachtgevers betekent dit een scala aan afwegingen en keuzes die gemaakt moeten worden. Wij moeten onze opdrachtgevers hierin ondersteunen door de juiste informatie te bieden om de beste keuzes te maken. En opdrachtgevers ontzorgen voor de zaken die wij kunnen realiseren zonder inspanningen van hun zijde.
Belangrijke thema’s hierin zijn verduurzaming en circulariteit. Om aan deze strategische wensen een optimale invulling te kunnen geven betekent dat alle, in de markt beschikbare, kennis en kunde samengebracht moet worden. Dit betekent iets voor onze organisatie, onze medewerkers en het samenwerken met de marktpartijen.

Kennismaken? Neem gerust contact op.

Kees Padmos

/ Regiomanager Zuid