Hans Wortelboer nieuwe algemeen directeur

Met ingang van 1 oktober 2016 is Hans Wortelboer aangetreden als nieuwe algemeen directeur van SW Vastgoedverbetering. Samen met Koen Poppema (adjunct directeur) vormt hij het dagelijks bestuur.

Hans Wortelboer heeft langjarige ervaring als algemeen directeur in een commercieel-technische omgeving. Hij gaat binnen SW Vastgoedverbetering onder andere sturing geven aan de doorontwikkeling van de organisatie als geheel. De inhoudelijke ambitie van vernieuwend totaal onderhoudbedrijf, blijft hierbij de leidraad. Koen Poppema, adjunct directeur sinds 2014, blijft binnen het dagelijks bestuur verantwoordelijk voor de interne en financiële organisatie.

Met de formering van het nieuwe dagelijks bestuur zullen Herman de Groot (algemeen directeur) en Dick Blokzijl (technisch directeur) een andere rol gaan vervullen binnen de organisatie. Beide blijven aandeelhouder van SW Vastgoedverbetering. Daarnaast zullen ze een toezichthoudende rol gaan innemen. Bovendien blijft Dick Blokzijl aan als regiodirecteur voor regio Noord-West (vestigingen Hoogeveen en Zwolle).

SW Vastgoedverbetering richt zich op planmatig onderhoud, renovatie en bouwservice vanuit 12 vestigingen door het hele land. Zij werken voor onder andere woningcorporaties, onderwijs- en zorginstellingen en (semi)overheid. Er zijn ruim 350 medewerkers werkzaam verdeeld over binnen- en buitendienst. Samen zijn zij verantwoordelijk voor zo’n 1200 projecten per jaar.