70 jaar SW in beeld

/70 jaar SW

Tourcaravans als schaftkeet

Voor de schaft werden 2e of 3e hands tourcaravans gekocht die makkelijk met de Lada’s te verplaatsen waren. De caravans werden overgeschilderd in de kleuren van Schilderswacht: groen onder, bruine streep in het midden en wit boven.

/70 jaar SW

Evolutie van veiligheid

In de afgelopen jaren is er voor de vakkrachten veel veranderd op het gebied van veiligheid. Teamleider Peter Duinmaijer: “De steigers van nu zijn echt niet meer te vergelijken met die van vroeger. Dat geeft ook meer vertrouwen tijdens het werk”.

/70 jaar SW

Sportieve promotie Schilderswacht

Piet Jonkman ging naar veldrijwedstrijden in allerlei landen en nam reclame voor Schilderswacht mee. Tegen directeur Herman de Groot zei hij: “Herman je moet vanavond even naar Studio Sport kijken, Schilderswacht komt erop.”

/70 jaar SW

70 jaar gevelonderhoud door SW

Het Sint-Elisabethziekenhuis in Almelo is niet alleen het eerste, maar ook het langstlopende project van SW. Na de sluiting van het ziekenhuis in 1985, werd het gebouw deels gesloopt en omgebouwd tot appartementen. Ook de Muziekschool, Theater Hof 88 en het Kreatief Centrum werden in het complex gevestigd. Voor dit gedeelte voeren wij in opdracht van gemeente Almelo nog steeds onderhoudswerkzaamheden aan de gevel uit.