/Vacature - vestiging Amsterdam

Uitvoerder Mutatieonderhoud

Wil jij als Bouwkundig Uitvoerder werken in een voortdurend veranderende en professionele organisatie? En vind jij het een uitdaging om iedere woning naar ieders tevredenheid op te leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteren

Wat ga jij doen?

Je start de dag op de vestiging in Amsterdam met een lekkere kop koffie of thee en start met het bespreken van de dag en de dagplanning. Vervolgens rijdt je langs enkele werken om de vaklieden op weg te helpen of een woning op te nemen. Je begeleidt meerdere werken van begin tot einde door werk op te nemen, af te stemmen met de verhuurmakelaars, te plannen en vervolgens uit te voeren en het werk te controleren met het bewaken van de gewenste kwaliteit. Ondertussen bestel je materiaal en materieel, bewaak je de uitvoeringsplanning en stel je die waar nodig bij. Je stuurt de vaklieden en onderaannemers aan, communiceert met opdrachtgevers en bewoners en werkt nauw samen met de projectleider.

Dit breng jij mee

Je beschikt over bouwkundige en technische kennis van vastgoedonderhoud op MBO niveau en je hebt een aantal jaren concrete werkervaring in die sector. Je hebt voldoende vak en materiaalkennis en ervaring met overige onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast ben je sociaal vaardig en kun je je werkzaamheden goed organiseren.

Naast bovenstaande punten, herken je je in onderstaande:

  • Relevante technische en bouwkundige kennis;
  • Gevoel voor ICT: gebruik van tablets, inspectieapp en specifieke programma’s;
  • Enthousiasme, sociale en communicatieve vaardigheden en een natuurlijke, prettige omgang met bewoners.
  • Je kunt oplossingsgericht denken, bent flexibel en in staat om snel te schakelen;
  • In het bezit van een VOL VCA diploma en een rijbewijs B(E), een BHV diploma is een pré;
  • Woonachtig de omgeving van Amsterdam.

Wat mag je van ons verwachten?

SW biedt je een prettige werksfeer en een enthousiast en hecht team, waarin collegialiteit en respect sleutelwoorden zijn. Afhankelijk van je kennis en ervaring word je ingezet, zodat je kunt werken aan zelfstandigheid en je eigen ontwikkeling. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden worden in een contract voor bepaalde tijd opgenomen, welke bij goed functioneren omgezet kan worden naar een contract voor onbepaalde tijd.

Binnen SW Vastgoedverbetering is er altijd ruimte voor eigen inbreng. Er is tijd om te lachen, om goed te overleggen en we staan klaar om elkaar te helpen. Samen zijn wij SW en daarom vinden wij het belangrijk dat we nu en in de toekomst met plezier naar ons werk gaan.

Interesse

Denk je een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van SW Vastgoedverbetering? Stuur dan je motivatie voorzien van CV aan avdkamp@swbv.nl  Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anita van der Kamp, regiomanager West op telefoonnummer 06 52 57 38 00.

  • * deze velden zijn verplicht.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wie zijn wij?

SW Vastgoedverbetering gaat voor positieve impact. Samen met onze opdrachtgevers zorgen wij ervoor dat mensen prettiger en duurzamer wonen, werken en verblijven. Dit doen wij voor onder andere woningcorporaties, vastgoedbeheerders, zorg- en onderwijsinstellingen. Wij zetten ons al meer dan 65 jaar in voor het verbeteren van het bestaande vastgoed. Dit doen we inmiddels met ruim vijfhonderd vakmensen, verdeeld over elf vestigingen.