/vacature - vestigingen Almelo, Duiven en Zwolle

Tegelzetter / Stukadoor

Regio Oost kent drie vestigingen, te weten Almelo, Zwolle en Duiven en wordt geleid door een regiomanager. Je werkt samen met gedreven collega’s die de taal spreken en de cultuur kennen van de regio. De opdrachtgevers van SW zijn op zoek naar partijen die multifunctioneel vastgoedonderhoud kunnen uitvoeren en de opdrachten die hieruit voortvloeien kunnen heel breed bouwkundig zijn, maar zich ook beperken tot schildersklussen met houtrotreparaties.

Solliciteren

Gevraagd

  • Je bent een vakbekwame tegelzetter en/of Stukadoor met ervaring in het renovatiewerk;
  • Je hebt de sociale vaardigheden om met klanten en bewoners te communiceren;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je beschikt over een VCA diploma en rijbewijs B;
  • Je bent woonachtig in de regio Almelo, Duiven, Zwolle.

Wat mag je van ons verwachten?

SW biedt je een marktconform loon en prettige collega’s. Je ontvangt werkkleding en de benodigde gereedschappen. Vervoer wordt ter beschikking gesteld.

Interesse?

Wil je meer weten over deze vacature of ben je geïnteresseerd, vul dan het formulier in of stuur een mail naar Mark Krakers, Regiomanager Oost via MKrakers@swbv.nl

Solliciteren

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Over SW

SW Vastgoedverbetering gaat voor positieve impact. Samen met onze opdrachtgevers zorgen wij ervoor dat mensen prettiger en duurzamer wonen, werken en verblijven. Dit doen wij voor onder andere woningcorporaties, vastgoedbeheerders, zorg- en onderwijsinstellingen. Wij zetten ons al meer dan 65 jaar in voor het verbeteren van het bestaande vastgoed. Dit doen we inmiddels met ruim vijfhonderd vakmensen, verdeeld over elf vestigingen.

Over ons