/vacature - vestiging Hoogeveen

Teamleider timmerkracht

Regio Noord kent vier vestigingen, te weten Hoogeveen, Emmen, Groningen en Drachten. Voor de vestiging Hoogeveen zoeken wij een teamleider timmerkracht. Je werkt samen met gedreven collega’s die de taal spreken en de cultuur kennen van de regio. Onze opdrachten voeren wij voornamelijk uit voor woningbouwcorporaties. Deze variëren van schilderklussen met houtrotreparaties tot grootschalige renovatie- en verduurzamingsprojecten. Jij zal in deze functie ingezet worden op de grotere projecten. Naast dat je meewerkend timmerman bent, coördineer je de werkzaamheden, stuur je de ketenpartners aan en ben je verantwoordelijk voor de communicatie met bewoners.

Solliciteren

Dit breng jij mee

  • Je hebt ervaring met timmerwerk binnen de onderhoudssector, groot onderhoud en verduurzaming.
  • Je hebt aantoonbaar leidinggevende kwaliteiten om een grote ploeg vakkrachten en ketenpartners aan te sturen.
  • Je bent in staat om te werken met apps en om schriftelijke verslaglegging bij te houden.
  • Je beheerst de Nederlandse taal, gebruikt correct taalgebruik en hebt een nette houding tegenover bewoners.
  • Je beschikt over een VCA-VOL diploma.
  • Je beschikt over een rijbewijs.
  • Je bent woonachtig in een straal van 30 km rondom Hoogeveen.

Wat mag je van ons verwachten?

SW biedt je een uitdagende functie in een dynamische omgeving. Een prettige werksfeer en een enthousiast team, waarin collegialiteit en respect sleutelwoorden zijn. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Henry Bijl (06 13680543). Hebben we je interesse gewerkt? Vul dan het formulier in of stuur een mail naar hbijl@swbv.nl

Solliciteren

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Over SW

SW is specialist in vastgoedverbetering: van planmatig onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties. SW heeft een landelijke dekking met vier regio’s en elf vestigingen. Wij combineren landelijke slagkracht met lokale aanwezigheid. SW is decentraal georganiseerd met korte communicatielijnen wat zichtbaar wordt in een hoge betrokkenheid van al haar medewerkers.

Over ons