/vacature - vestiging Groningen

Schildersploeg

Wil jij samen met jouw bestaande team van vakmensen werken aan één van onze mooie projecten? Werken jullie al jaren samen, zijn jullie volledig op elkaar ingespeeld én allen toe aan een nieuwe uitdaging? Kom dan werken bij SW Vastgoedverbetering!

Willen jullie meer informatie over de functie of willen jullie direct solliciteren? Reageer dan als team op onze vacature via jullie voorman!

Solliciteren

Wat gaan jullie doen?

Als Schildersploeg bij SW Vastgoedverbetering houden jullie je dagelijks bezig met meerdere projecten in omgeving Groningen. Deze projecten komen voort uit verschillende opdrachtgevers van SW. Én dat is nou precies waar jullie als veelzijdige Schilders tussen horen. Iedere opdracht is weer anders en dat is voor jullie team geen enkel probleem. Sterker nog: Jullie halen daar veel energie uit.

De werkzaamheden kunnen heel bouwkundig zijn, maar zich ook beperken tot schilderwerk. Gezien jullie van alle markten thuis zijn, is deze afwisseling geen probleem. Sterker nog: Dankzij de gedreven werkhouding van jou en jouw collega’s gebeurt het uitvoeren van werkzaamheden vlekkeloos. Natuurlijk draagt de juiste werkkleding en het benodigde gereedschap hier ook aan bij.

Naast dat jullie niet alleen ervaren zijn in het vak, vinden wij het ook belangrijk dat jullie als team communicatief sterk zijn. Zo zal één persoon uit de ploeg ook de rol als Voorman op zich nemen. In deze rol geef je uiteraard het goede voorbeeld, je bent een vakkundig schilder en ook communicatief sterk. Dat maakt het voor opdrachtgevers prettig om mee te sparren.

Dit breng jij mee

 • Vakbekwame schilders en houtrotreparateurs.
 • Beheersing van de Nederlandse taal.
 • Jullie beschikken over een VCA-diploma.
 • Jullie zijn woonachtig in regio Groningen.

Wat mag je van SW verwachten?

SW biedt jullie een prettige werksfeer en vele enthousiaste collega’s, hierbij zijn collegialiteit en respect de sleutelwoorden. Afhankelijk van jullie kennis en ervaring wordt het team ingezet. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden worden in een contract voor bepaalde tijd opgenomen, welke bij goed functioneren omgezet kan worden naar een contract voor onbepaalde tijd.

Arbeidsvoorwaarden

 • Bij goed functioneren een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Goed salaris conform schilders cao;
 • 25 vakantiedagen en 7 ATV dagen op fulltime basis;
 • Werken in de gemoedelijke sfeer van een familiebedrijf;
 • Budget voor professionele ontwikkeling;
 • Deelname aan SW Academy;
 • Een goed inwerkprogramma waarbij jullie uitgebreid kennis maken met de organisatie.

Denken jullie een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van SW Vastgoedverbetering? Stuur dan jullie motivatie voorzien van CV aan AIJkema@swbv.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Arnoud IJkema, regiomanager Noord op telefoonnummer 06 – 12 59 30 91.

 • * deze velden zijn verplicht.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wie zijn wij?

SW is specialist in vastgoedverbetering: van planmatig onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties. SW heeft een landelijke dekking met vier regio’s en elf vestigingen. Daardoor hebben wij een grote lokale betrokkenheid. Wij zijn decentraal georganiseerd met korte communicatielijnen wat zichtbaar wordt in een hoge betrokkenheid van al onze medewerkers. Daarmee zijn wij een efficiënte en gedreven organisatie met een nauwe interne samenwerking van directie tot uitvoering. SW is solide en financieel sterk en één van de grootste spelers op de Nederlandse onderhoudsmarkt.