/vacature

Schilder

Voel jij je thuis in een team als Schilder? En ben jij klaar om aan het werk te gaan in een voortdurend veranderende en professionele organisatie? Dan heten we jou van harte welkom bij SW Vastgoedverbetering.

Solliciteren

Wat ga je doen?

Als Schilder bij SW Vastgoedverbetering houd jij je dagelijks bezig met meerdere projecten in omgeving Groningen. Deze projecten komen voort uit verschillende opdrachtgevers van SW. En dat is nou precies waar jij als veelzijdige Schilder tussen hoort. Want jij bent niet alleen ervaren in je vak, maar ook communicatief sterk. Je bent dan ook toegankelijk voor opdrachtgevers tijdens het uitvoeren van werkzaamheden.

Deze werkzaamheden kunnen heel bouwkundig zijn, maar zich ook beperken tot schilderwerk. Gezien jij van alle markten thuis bent, is deze afwisseling geen probleem. Sterker nog: dankzij de gedreven werkhouding van jou en jouw collega’s gebeurt het uitvoeren van werkzaamheden vlekkeloos. Natuurlijk draagt de juiste werkkleding en het benodigde gereedschap hier ook aan bij.

Een mooie bijkomstigheid is dat jullie team dezelfde taal spreekt en dat opdrachten in de bewoonde omgeving plaatsvinden.

Dit breng jij mee

  • Je bent een vakbekwame schilder en houtrotreparateur.
  • Je beheerst de Nederlandse taal.
  • Je beschikt over een VCA diploma.
  • Je bent woonachtig in de regio Hoogeveen, Emmen, Drachten en/of Groningen.

Wat mag je van ons verwachten?

SW biedt je een goed loon en prettige collega’s. Je ontvangt werkkleding en de benodigde gereedschappen. Uiteraard is ook scholing en persoonlijke ontwikkeling een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. Jij bent als vakman de directe link naar onze opdrachtgever tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.

Interesse?

Wil je meer weten over deze vacature of ben je geïnteresseerd, vul dan het formulier in of stuur je motivatie naarArnoud IJkema, regiomanager, via AIJkema@swbv.nl. Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Arnouk IJkema op 06-12593091.

Solliciteren

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Over SW

SW is specialist in vastgoedverbetering: van planmatig onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties. SW heeft een landelijke dekking met vier regio’s en twaalf vestigingen. Daardoor kent SW een grote lokale betrokkenheid. SW is decentraal georganiseerd met korte communicatielijnen wat zichtbaar wordt in een hoge betrokkenheid van al haar medewerkers. Daarmee is SW een efficiënte en gedreven organisatie met een nauwe interne samenwerking van directie tot uitvoering. SW is solide en financieel sterk en één van de grootste spelers op de Nederlandse onderhoudsmarkt.

Over ons