/vacature

Timmerkracht

Regio Noord kent vier vestigingen, te weten Groningen, Drachten, Hoogeveen en Emmen. Voor de vestiging Drachten zoeken wij een ervaren timmerkracht. Je werkt samen met gedreven collega’s die de taal spreken en de cultuur kennen van de regio. De opdrachtgevers van SW zijn op zoek naar partijen die multifunctioneel vastgoedonderhoud kunnen uitvoeren en de opdrachten die hieruit voortvloeien kunnen heel breed bouwkundig zijn, maar zich ook beperken tot schildersklussen met houtrotreparaties.

Solliciteren

Dit breng jij mee

  • Je bent een vakbekwame en handige timmerkracht, die zowel zelfstandig en als onderdeel van een ploeg, veel voorkomend timmerwerk aan vastgoed in een bewoonde situatie kan verrichten.
  • Je hebt ervaring met timmerwerk binnen de onderhoudssector, groot onderhoud en verduurzaming.
  • Je hebt vaktechnische kennis op het gebied van: isolerende werkzaamheden, kozijnvervanging, vervanging van draaiende delen, dakramen plaatsen, BKT werkzaamheden en afbouwtimmerwerk.
  • Je beheerst de Nederlandse taal, gebruikt correct taalgebruik en hebt een nette houding tegenover bewoners.
  • Je beschikt over een VCA diploma.
  • Je beschikt over een rijbewijs.

Wat mag je van ons verwachten?

SW biedt je een marktconform loon en prettige collega’s. Je ontvangt werkkleding en de benodigde gereedschappen. Vervoer wordt ter beschikking gesteld.

Interesse?

Wil je meer weten over deze vacature of ben je geïnteresseerd, vul dan het formulier in of stuur een mail naar Marcel de Groot via mdgroot@swbv.nl.

Solliciteren

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Over SW

SW is specialist in vastgoedverbetering: van planmatig onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties. SW heeft een landelijke dekking met vier regio’s en elf vestigingen. Daardoor kent SW een grote lokale betrokkenheid. SW is decentraal georganiseerd met korte communicatielijnen wat zichtbaar wordt in een hoge betrokkenheid van al haar medewerkers. Daarmee is SW een efficiënte en gedreven organisatie met een nauwe interne samenwerking van directie tot uitvoering. SW is solide en financieel sterk en één van de grootste spelers op de Nederlandse onderhoudsmarkt.

Over ons