/vacature Hoogeveen

Projectcoördinator Renovatie

Wil jij als projectcoördinator werken als spin in het web voor onze binnenrenovaties die wij, samen met onze ketenpartners, verzorgen voor woningbouwcorporaties? Geen dag is hetzelfde en de combinatie van binnen en buiten maakt deze functie zo leuk en uitdagend!

Wat ga jij doen?

SW Vastgoedverbetering is binnenrenovatie-partner van woningbouwcorporaties. Bij deze seriematige vervanging van badkamers, keukens, toiletten, E-installaties en W-installaties staat flexibiliteit en keuzevrijheid voor de bewoners centraal. Als projectcoördinator ben je dagelijks bezig met de technische en organisatorische voorbereiding van de projecten. Dit doe je door ‘in het veld’ de woningen op te nemen, afspraken te maken met bewoners en vervolgens op kantoor de ketenpartners en de interne organisatie aan te sturen. Ook de voortgang van een project wordt goed door jou bewaakt. Bij afronding zorg jij voor een correcte financiële afhandeling, inclusief de overdracht van de bijbehorende projectdocumentatie. Je hebt een luisterend oor naar de markt en initieert en coördineert productverbeteringen. Een ding is zeker, geen dag is hetzelfde.

Jouw goede detailplanning en een procesmatige manier van werken is essentieel voor je projecten. Jij bent de onmisbare schakel tussen de projectleider en uitvoerder om samen tot het perfecte resultaat te komen.

Nieuwsgierig? Neem hier een kijkje bij een aantal van onze eerder opgeleverde projecten:

Dit breng jij mee

 • Je hebt een technische opleiding op minimaal mbo+4 niveau of net jouw hbo- opleiding afgerond;
 • Je hebt ervaring als bouwkundige of technische ervaring met aantoonbare affiniteit met bouwkundige werkzaamheden;
 • Je hebt kennis van projectplanning en logistieke processen;
 • Je hebt kennis op het gebied van VGO-keur;
 • Je bent communicatief sterk en meedenkend richting opdrachtgever;
 • Je bent woonachtig in het noorden van Nederland;
 • Je beschikt over een gezonde dosis stressbestendigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en positiviteit!

Dit bieden wij

 • Goed, competitief en marktconform salaris;
 • Goede pensioenopbouw en voldoende vakantiedagen;
 • Eventuele winstdelingsregeling;
 • Deelname aan SW Academy en budget voor professionele ontwikkeling;
 • Een goed inwerkprogramma waarbij je uitgebreid kennis maakt met het werk, je collega’s en de rest van de organisatie;
 • Werken in de gemoedelijke sfeer van een familiebedrijf met de uitdaging van een professionele organisatie.

Wat mag je van ons verwachten?

SW biedt je een prettige werksfeer en een enthousiast en hecht team, waarin collegialiteit en respect sleutelwoorden zijn. Je krijgt voldoende ruimte om jouw vaktechnische kennis uit te breiden door het volgen van vakgerelateerde cursussen of opleidingen. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden worden in een contract voor bepaalde tijd opgenomen, welke bij goed functioneren omgezet kan worden naar een contract voor onbepaalde tijd.

Binnen SW Vastgoedverbetering is er altijd ruimte voor eigen inbreng. Er is tijd om te lachen, om goed te overleggen en we staan klaar om elkaar te helpen. Samen zijn wij SW en daarom vinden wij het belangrijk dat we nu en in de toekomst met plezier naar ons werk gaan.

Wie zijn wij?

SW is specialist in vastgoedverbetering: van planmatig onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties. SW heeft een landelijke dekking met vier regio’s en elf vestigingen. Daardoor hebben wij een grote lokale betrokkenheid. Wij zijn decentraal georganiseerd met korte communicatielijnen wat zichtbaar wordt in een hoge betrokkenheid van al onze medewerkers. Daarmee zijn wij een efficiënte en gedreven organisatie met een nauwe interne samenwerking van directie tot uitvoering. SW is solide en financieel sterk en één van de grootste spelers op de Nederlandse onderhoudsmarkt.

Over ons

Interesse?

Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van SW Vastgoedverbetering? Stuur dan je motivatie voorzien van een CV aan HWortelboer@swbv.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hans Wortelboer op telefoonnummer 06-12 99 72 68.

 

 

Solliciteren

 • * deze velden zijn verplicht.

 • Geef uw CV op, als tekst of bestand (maximaal 2Mb). Wij geven voorkeur aan Word-, PDF- en plaintext formaat. Opgave van een CV is vereist voor het versturen van dit formulier.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.