/vacature - vestiging Duiven

Junior Projectleider

Wil jij als beginnend projectleider werken in een voortdurend veranderende en professionele organisatie? Ben jij goed in plannen, coördineren en leidinggeven? Heb jij daarnaast kennis van de bouw- en schildersbranche en wil jij hierin doorgroeien? Dan ben jij de Junior Projectleider die wij zoeken!

Solliciteren

Wat ga je doen?

Als Junior Projectleider heb jij een belangrijke coördinerende rol in de projecten van SW. Jij zorgt ervoor dat projecten van A tot Z goed verlopen. Onder begeleiding van de vestigingsleider weet jij waar je op moet letten om een project zo goed mogelijk op te leveren. Zo weet jij kansen te signaleren en kun jij ingrijpen waar nodig. Je maakt met jouw collega’s goede afspraken, zodat het project verloopt volgens de verwachting van de opdrachtgever. Vanzelfsprekend neem jij regelmatig contact op met onze opdrachtgevers. Je houdt hen op de hoogte van het project, lost problemen op en bouwt aan een duurzame klantrelatie. Je werkt nauw samen met de uitvoerders en je stuurt projectwerkzaamheden aan. Daarnaast draag je zorg voor de optimalisatie van werkprocessen en leg je management informatie vast.  Kortom een uitdagende functie waar je veel ervaring op kunt doen en welke de mogelijkheid biedt om door te groeien.

Dit breng jij mee

 • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van bouwkunde of (bouw)technische bedrijfskunde;
 • Vakinhoudelijke kennis van de bouw- en schildersbranche;
 • Communicatieve vaardigheden: communiceren met verschillende relaties en collega’s gaat jou goed af;
 • Een doortastend vermogen en gevoel voor leidinggeven;
 • Nuchtere eigenschappen welke, naast hard werken, ook zorg dragen voor een goede sfeer binnen het team.

Dit bieden wij

 • Bij goed functioneren een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Goed salaris conform Schilders cao;
 • Nette pensioensregeling en voldoende vakantiedagen;
 • Eventuele winstdelingsregeling;
 • Werken in de gemoedelijke sfeer van een familiebedrijf;
 • Budget voor professionele ontwikkeling;
 • Deelname aan SW Academy;
 • Een goed inwerkprogramma waarbij je uitgebreid kennis maakt met de organisatie.

Wat mag je van ons verwachten?

SW biedt je een prettige werksfeer en een enthousiast en hecht team, waarin collegialiteit en respect sleutelwoorden zijn. Afhankelijk van je kennis en ervaring word je ingezet, werk je zelfstandig en kun je werken aan jouw eigen ontwikkeling. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden worden in een contract voor bepaalde tijd opgenomen, welke bij goed functioneren omgezet kan worden naar een contract voor onbepaalde tijd.

Binnen SW Vastgoedverbetering is er altijd ruimte voor eigen inbreng. Er is tijd om te lachen, om goed te overleggen en we staan klaar om elkaar te helpen. Samen zijn wij SW en daarom vinden wij het belangrijk dat we nu en in de toekomst met plezier naar ons werk gaan.

Wie zijn wij?

SW Vastgoedverbetering gaat voor een positieve impact. Samen met onze opdrachtgevers zorgen wij ervoor dat mensen prettiger en duurzamer wonen, werken en verblijven. Dit doen wij voor onder andere woningcorporaties, vastgoedbeheerders, zorg- en onderwijsinstellingen. Wij zetten ons al meer dan 65 jaar in voor het verbeteren van  het bestaande vastgoed. Dit doen we inmiddels met ruim vijfhonderd vakmensen, verdeeld over elf vestigingen.

Over ons

Interesse?

Herken jij je in bovenstaande punten en ben jij gemotiveerd om aan de slag te gaan als Junior Projectleider bij SW Vastgoedverbetering? Stuur dan je motivatie voorzien van cv aan WTeitink@swbv.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wouter Teitink, vestigingsleider bij SW Duiven via 06-57 60 63 93.

Solliciteren

 • * deze velden zijn verplicht.

 • Geef uw CV op, als tekst of bestand (maximaal 2Mb). Wij geven voorkeur aan Word-, PDF- en plaintext formaat. Opgave van een CV is vereist voor het versturen van dit formulier.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.