/Vacature

Calculator - Regio Noord

SW is specialist in vastgoedverbetering: van planmatig onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties. SW heeft een landelijke dekking met vier regio’s en elf vestigingen. Daardoor kent SW een grote lokale betrokkenheid. SW is decentraal georganiseerd met korte communicatielijnen wat zichtbaar wordt in een hoge betrokkenheid van al haar medewerkers. Daarmee is SW een efficiënte en gedreven organisatie met een nauwe interne samenwerking van directie tot uitvoering. SW is solide en financieel sterk en één van de grootste spelers op de Nederlandse onderhoudsmarkt.

Solliciteren

Dit breng jij mee

 • Een afgeronde opleiding op MBO4 niveau;
 • Kennis van softwarepakket Alert (Centric) is een pre, alsmede een opleiding op het gebied van VGO-keur;
 • Je beschikt over kennis van werkmaterialen en ondergronden, kan de risicobereidheid van de onderneming inschatten en het begrotingsniveau van concurrenten;
 • Je hebt uitstekende sociale vaardigheden voor het afstemmen van begrotingen en wijzigingen daarop;
 • Je uitdrukkingsvaardigheid is op niveau voor het opstellen van technische offertebijlagen.

Jouw werkzaamheden

 • Je bent verantwoordelijk voor het inschatten van de staat van onderhoud van te behandelen objecten en de berekening van de benodigde hoeveelheid manuren en materialen.
 • Je schat risicofactoren in die de projectkosten kunnen beïnvloeden, bepaalt in nauwe samenwerking de werkwijzen en toe te passen materialen en technieken en brengt gezamenlijk offerte uit.
 • Je werkt nauw samen met jouw collega’s op de calculatieafdeling en in het RGS team, alsmede met de verschillende projectleiders.
 • Je bent op de hoogte van wettelijke regels (Arbo, milieu e.d.) en certificeringsstandaarden (o.a. VCA).

Wat mag je van ons verwachten?

SW biedt je een prettige werksfeer en een enthousiast team, waarin collegialiteit en respect sleutelwoorden zijn. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden worden in een contract voor bepaalde tijd opgenomen, welke na een afgesproken proefperiode omgezet zal worden in een contract voor onbepaalde tijd.

Interesse?

Denk je een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van SW Vastgoedverbetering? Stuur dan je motivatie voorzien van CV aan acornet@swbv.nl voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met dhr. Aad Cornet, manager calculatie/RGS regio Noord, 06 309 320 24.

 • * deze velden zijn verplicht.

 • Geef uw CV op, als tekst of bestand (maximaal 2Mb). Wij geven voorkeur aan Word-, PDF- en plaintext formaat. Opgave van een CV is vereist voor het versturen van dit formulier.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Over SW

SW is specialist in vastgoedverbetering: van planmatig onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties. SW heeft een landelijke dekking met vier regio’s en elf vestigingen. Wij combineren landelijke slagkracht met lokale aanwezigheid. SW is decentraal georganiseerd met korte communicatielijnen wat zichtbaar wordt in een hoge betrokkenheid van al haar medewerkers.

Over ons