/Vacature Drachten

Bouwkundig Werkvoorbereider RGS

Wil jij als Bouwkundig Werkvoorbereider Onderhoud werken in een voortdurend veranderende en professionele organisatie? En vind jij het een uitdaging om ieder project naar ieders tevredenheid op te leveren? Dan zijn wij, voor onze vestiging in Drachten, op zoek naar jou!

Solliciteren

Wat ga je doen

Je bereidt meerdere onderhoudsprojecten voor vanaf opdracht tot oplevering. Dit doe je in nauwe samenwerking met een projectteam bestaande uit een projectleider, werkvoorbereider, uitvoerder, bewonersbegeleider en onderhoudsadviseur. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor het gehele portfolio aan projecten voor één van onze opdrachtgevers. Het gaat om planmatig onderhoud gecombineerd met verduurzaming, badkamer-, keuken- en toiletrenovaties en mutatie onderhoud projecten.

Een kleine greep uit de werkzaamheden zijn:
• Verzorgen technische en organisatorische voorbereiding van de projecten;
• Planningen maken en bewaken;
• Meer- en minderwerk calculeren en bijhouden;
• Overleg voeren met onderaannemers en leveranciers incl. bestellen en afroepen van materialen;
• Bijwonen van bouwvergaderingen met de opdrachtgever en de ketenpartners.

Dit breng jij mee

Je beschikt over bouwkundige en technische kennis van vastgoedonderhoud op minimaal MBO 4-niveau en je hebt een aantal jaren concrete werkervaring in die sector. Je hebt voldoende vak- en materiaalkennis en ervaring met overige onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast ben je sociaal vaardig en kun je je werkzaamheden goed organiseren.
Naast bovenstaande punten, herken je je in onderstaande:
• Affiniteit met ICT;
o gebruik van tablet en office tools;
o ervaring met softwarepakketten zoals: Centric Alert, Powerprojects, Ed-controls etc;
• Enthousiasme, sociale en communicatieve vaardigheden voor een natuurlijke, prettige omgang met bewoners en collega’s;
• Woonachtig in het noorden van Nederland.

Wat mag jij van ons verwachten?

SW biedt je een prettige werksfeer en een enthousiast en hecht team, waarin collegialiteit en respect sleutelwoorden zijn. Afhankelijk van je kennis en ervaring wordt je ingezet, zodat je kunt werken aan zelfstandigheid en je eigen ontwikkeling. Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

SW is specialist in vastgoedverbetering: van planmatig onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties. SW heeft een landelijke dekking met vier regio’s en elf vestigingen. Daardoor kent SW een grote lokale betrokkenheid. SW is decentraal georganiseerd met korte communicatielijnen wat zichtbaar wordt in een hoge betrokkenheid van al haar medewerkers. Daarmee is SW een efficiënte en gedreven organisatie met een nauwe interne samenwerking van directie tot uitvoering. SW is solide en financieel sterk en één van de grootste spelers op de Nederlandse onderhoudsmarkt.

Over ons

Interesse?

Denk je een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van SW Vastgoedverbetering? Stuur dan je motivatie voorzien van CV aan aijkema@swbv.nl Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Arnoud IJkema, regiomanager Noord op telefoonnummer 06 12 59 30 91.

  • * deze velden zijn verplicht.

  • Geef uw CV op, als tekst of bestand (maximaal 2Mb). Wij geven voorkeur aan Word-, PDF- en plaintext formaat. Opgave van een CV is vereist voor het versturen van dit formulier.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.