/vacature - vestiging Drachten

Bouwkundig Werkvoorbereider (Onderhoud)

Wil jij als Bouwkundig Werkvoorbereider Onderhoud werken in een voortdurend veranderende en professionele organisatie? En vind jij het een uitdaging om ieder project naar ieders tevredenheid op te leveren? Dan zijn wij, voor onze vestiging in Drachten, op zoek naar jou!

Solliciteren

Wat ga jij doen?

Je bereidt meerdere onderhoudsprojecten voor vanaf opdracht tot oplevering. Dit doe je in nauwe samenwerking met een projectteam bestaande uit een projectleider, werkvoorbereider, uitvoerder bewonersbegeleider en onderhoudsadviseur. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor het gehele portfolio aan projecten voor één van onze opdrachtgevers. Het gaat om planmatig onderhoud gecombineerd met verduurzaming, BKT renovaties en mutatie onderhoud projecten.

Een kleine greep uit de werkzaamheden zijn:

  • Verzorgen technische en organisatorische voorbereiding van de projecten;
  • Planningen maken en bewaken;
  • Meer- en minderwerk calculeren en bijhouden;
  • Overleg voeren met onderaannemers en leveranciers incl. bestellen en afroepen van materialen;
  • Bijwonen van bouwvergaderingen met de opdrachtgever en de ketenpartners.

Dit breng jij mee

Je beschikt over bouwkundige en technische kennis van vastgoedonderhoud op minimaal MBO4 niveau en je hebt een aantal jaren concrete werkervaring in die sector. Je hebt voldoende vak en materiaalkennis en ervaring met overige onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast ben je sociaal vaardig en kun je je werkzaamheden goed organiseren.

Naast bovenstaande punten, herken je je in onderstaande:

  • Affiniteit met ICT: gebruik van tablet en office tools;
  • Enthousiasme, sociale en communicatieve vaardigheden voor een natuurlijke, prettige omgang met bewoners en collega’s;
  • Woonachtig in het noorden van Nederland.

Wat mag je van ons verwachten

SW biedt je een prettige werksfeer en een enthousiast en hecht team, waarin collegialiteit en respect sleutelwoorden zijn. Afhankelijk van je kennis en ervaring wordt je ingezet, zodat je kunt werken aan zelfstandigheid en je eigen ontwikkeling. Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse

Denk je een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van SW Vastgoedverbetering? Stuur dan je motivatie voorzien van CV aan aijkema@swbv.nl  Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Arnoud IJkema, regiomanager op telefoonnummer 06 12 59 30 91.

  • * deze velden zijn verplicht.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wie zijn wij?

SW Vastgoedverbetering gaat voor positieve impact. Samen met onze opdrachtgevers zorgen wij ervoor dat mensen prettiger en duurzamer wonen, werken en verblijven. Dit doen wij voor onder andere woningcorporaties, vastgoedbeheerders, zorg- en onderwijsinstellingen. Wij zetten ons al meer dan 65 jaar in voor het verbeteren van het bestaande vastgoed. Dit doen we inmiddels met ruim vijfhonderd vakmensen, verdeeld over elf vestigingen.