Loading

Groot onderhoud Vechtplantsoen Utrecht

Groot onderhoud Vechtplantsoen Utrecht

Groot onderhoud Vechtplantsoen Utrecht

01 augustus 2017

Tweederde van het project Vechtplantsoen in Utrecht gereed

Afgelopen december zijn wij gestart met het Groot Onderhoud aan 192 woningen aan het Vechtplantsoen in Utrecht in opdracht van Mitros.

Nu net voor de bouwvakantie zitten wij op 2/3 van de werkzaamheden aan de woningen en het complex. Aan het casco van het gebouw zijn de gevels gereinigd, voegwerk vernieuwd, spouwmuurisolatie aangebracht en is er geschilderd. Als laatste zijn de nieuwe glazen entree’s geplaatst met postkasten en videofooninstallatie.

Bij de bewoners in de woningen vernieuwen wij de badkamer, toilet en keuken, zoals vanuit de warme opname is bepaald. In de woningen worden alle installaties gekeurd of deze voldoen aan de gelden normen. Het hang- en sluitwerk in de woningen wordt aangepast, zodat deze voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Aan het eind van het werk ontvangt de opdrachtgever het PKVW certificaat op woningniveau.

Wij als projectteam Oase aan de Vecht vinden het een leuk en enerverend project om te doen. Wij doen dit samen met het team van Mitros en maken er een succes van.

Henk Carpentier en Hans ter Maat