Loading

Online solliciteren

Online solliciteren

WERKVOORBEREIDER RENOVATIES - REGIO OOST

SW is specialist in vastgoedverbetering: van planmatig onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties. SW heeft een landelijke dekking met vier regio’s en elf vestigingen. Daardoor kent SW een grote lokale betrokkenheid. SW is decentraal georganiseerd met korte communicatielijnen wat zichtbaar wordt in een hoge betrokkenheid van al haar medewerkers. Daarmee is SW een efficiënte en gedreven organisatie met een nauwe interne samenwerking van directie tot uitvoering. SW is solide en financieel sterk en één van de grootste spelers op de Nederlandse onderhoudsmarkt.

 

De uitdaging
Regio Oost kent drie vestigingen, te weten Almelo, Arnhem en Zwolle en wordt geleid door een regiomanager. Je werkt samen met gedreven collega’s die de taal spreken en de cultuur kennen van de regio. De opdrachtgevers van SW zijn op zoek naar multifunctioneel vastgoedonderhoud en de opdrachten die hieruit voortvloeien kunnen heel breed bouwkundig zijn, maar zich ook beperken tot schilderwerk. Je komt te werken op een kleine afdeling in Almelo met collega werkvoorbereiders en calculators.

 

De taken

  • Verzorgen technische en organisatorische voorbereiding van grote renovatie en verduurzamings-projecten.
  • Overleg met projectleider en uitvoerder en verzorgen van projectcommunicatie in overleg met de bewonersconsulent.
  • Planning maken en bewaken.
  • Meer- en minderwerk calculeren en bijhouden en verantwoordelijk voor de nacalculatie.
  • Overleg voeren met onderaannemers en leveranciers en bestellen en afroepen van materialen.

 

Gevraagd

  • Een afgeronde opleiding op MBO4 niveau;
  • Kennis van softwarepakket Alert (Centric) is een pre, alsmede een opleiding op het gebied van RGS;
  • Je beschikt over kennis van werkmaterialen en ondergronden en kan de risicobereidheid van de onderneming;
  • Je hebt uitstekende sociale vaardigheden om tot een goede afstemming met collega’s te komen;
  • Je uitdrukkingsvaardigheid is op niveau voor het opstellen documenten voor opdrachtgevers, onderaannemers en collega’s.

Wat mag je van ons verwachten?
SW biedt je een prettige werksfeer en een enthousiast team, waarin collegialiteit en respect sleutelwoorden zijn. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden worden in een contract voor bepaalde tijd opgenomen, welke na een afgesproken proefperiode omgezet zal worden in een contract voor onbepaalde tijd.

 

Interesse?
Denk je een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van SW Vastgoedverbetering? Stuur dan je motivatie voorzien van CV aan mkrakers@swbv.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mark Krakers, regiomanager, 06 5275 7056.

 

Open vacature als PDF

Online solliciteren

Curriculum Vitae

Geef uw CV op, als tekst of bestand (maximaal 2Mb). Wij geven voorkeur aan Word-, PDF- en plaintext formaat. Opgave van een CV is vereist voor het versturen van dit formulier.

Sollicitatiedetails