Loading

Online solliciteren

/Online solliciteren

TIMMERMAN - REGIO OOST

SW is specialist in vastgoedverbetering: van planmatig onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties. SW heeft een landelijke dekking met vier regio’s en elf vestigingen. Daardoor kent SW een grote lokale betrokkenheid. SW is decentraal georganiseerd met korte communicatielijnen wat zichtbaar wordt in een hoge betrokkenheid van al haar medewerkers. Daarmee is SW een efficiënte en gedreven organisatie met een nauwe interne samenwerking van directie tot uitvoering. SW is solide en financieel sterk en één van de grootste spelers op de Nederlandse onderhoudsmarkt.

 

De uitdaging
Regio Oost ken drie vestigingen, te weten Almelo, Arnhem en Zwolle en wordt geleid door een regiomanager. Je werkt samen met gedreven collega’s die de taal spreken en de cultuur kennen van de regio. De opdrachtgevers van SW zijn op zoek naar partijen die multifunctioneel vastgoedonderhoud kunnen uitvoeren en de opdrachten die hieruit voortvloeien kunnen heel breed bouwkundig zijn, maar zicht ook beperken tot schilderwerk.

 

Gevraagd

  • Je bent een vakbekwame en handige timmerman die kan werken aan alle soorten objecten en voorkomend timmerwerk kan verrichten in een bestaande ploeg.
  • Je bent daarnaast volledig zelfstandig inzetbaar.
  • Je hebt ervaring met BKT-renovaties, groot onderhoud en verduurzaming.
  • Je hebt vaktechnische kwaliteiten op de gebieden: hellende daken, isoleren, kozijnvervanging, gevel vullende elementen vervangen, dakramen plaatsen, keukens plaatsen, afbouwtimmerwerk.
  • Je beheerst de Nederlandse taal, gebruikt correct taalgebruik en hebt een nette houding tegenover bewoners.
  • Je beschikt over een VCA diploma.
  • Je beschikt over een rijbewijs.
  • Je bent woonachtig in de regio Zwolle, Almelo, Arnhem.

 

Wat mag je van ons verwachten?
SW biedt je een goed loon en prettige collega’s. Je ontvangt werkkleding en de benodigde gereedschappen.  Uiteraard is ook scholing en persoonlijke ontwikkeling een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. Jij bent als vakman de directe link naar onze opdrachtgever tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Vervoer wordt ter beschikking gesteld.

 

Interesse?
Wil je meer weten over deze vacature of ben je geïnteresseerd, stuur dan een mail naar Mark Krakers, regiomanager op mkrakers@swbv.nl. Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Mark Krakers op 06 5275 7056.

 

Open vacature als PDF

Online solliciteren

Curriculum Vitae

Geef uw CV op, als tekst of bestand (maximaal 2Mb). Wij geven voorkeur aan Word-, PDF- en plaintext formaat. Opgave van een CV is vereist voor het versturen van dit formulier.

Sollicitatiedetails