Loading

Online solliciteren

/Online solliciteren

TIMMERMAN - REGIO NOORD

SW is specialist in vastgoedverbetering: van planmatig onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties. SW heeft een landelijke dekking met vier regio’s en elf vestigingen. Daardoor kent SW een grote lokale betrokkenheid. SW is decentraal georganiseerd met korte communicatielijnen wat zichtbaar wordt in een hoge betrokkenheid van al haar medewerkers. Daarmee is SW een efficiënte en gedreven organisatie met een nauwe interne samenwerking van directie tot uitvoering. SW is solide en financieel sterk en één van de grootste spelers op de Nederlandse onderhoudsmarkt.

 

De uitdaging
Regio Noord kent vier vestigingen, te weten Groningen, Drachten, Hoogeveen en Emmen en wordt geleid door een regiomanager. Je werkt samen met gedreven collega’s die de taal spreken en de cultuur kennen van de regio. De opdrachtgevers van SW zijn op zoek naar partijen die multifunctioneel vastgoedonderhoud kunnen uitvoeren en de opdrachten die hieruit voortvloeien kunnen heel breed bouwkundig zijn, maar zich ook beperken tot schildersklussen met houtrotreparaties.

 

Gevraagd

  • Je bent een vakbekwame en handige timmerman, die zowel zelfstandig en als onderdeel van een ploeg, veel voorkomend timmerwerk aan vastgoed in een bewoonde situatie kan verrichten.
  • Je hebt ervaring met timmerwerk binnen de onderhoudssector, groot onderhoud en verduurzaming.
  • Je hebt vaktechnische kennis op het gebied van: isolerende werkzaamheden, kozijnvervanging, vervanging van draaiende delen, dakramen plaatsen, BKT werkzaamheden en afbouwtimmerwerk.
  • Je beheerst de Nederlandse taal, gebruikt correct taalgebruik en hebt een nette houding tegenover bewoners.
  • Je beschikt over een VCA diploma.
  • Je beschikt over een rijbewijs.

 

Wat mag je van ons verwachten?
SW biedt je een marktconform loon en prettige collega’s. Je ontvangt werkkleding en de benodigde gereedschappen. Vervoer wordt ter beschikking gesteld.

 

Interesse?
Wil je meer weten over deze vacature of ben je geïnteresseerd, stuur dan een mail naar Kees Kamst (vestiging Groningen) kkamst@swbv.nl of Marcel de Groot (vestiging Drachten) mdgroot@swbv.nl.

 

Open vacature als PDF

Online solliciteren

Curriculum Vitae

Geef uw CV op, als tekst of bestand (maximaal 2Mb). Wij geven voorkeur aan Word-, PDF- en plaintext formaat. Opgave van een CV is vereist voor het versturen van dit formulier.

Sollicitatiedetails