Loading

Online solliciteren

Online solliciteren

STAGIAIR MBO / HBO - REGIO OOST

SW is specialist in vastgoedverbetering: van planmatig onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties. SW heeft een landelijke dekking met vier regio’s en twaalf vestigingen. Daardoor kent SW een grote lokale betrokkenheid. SW is decentraal georganiseerd met korte communicatielijnen wat zichtbaar wordt in een hoge betrokkenheid van al haar medewerkers. Daarmee is SW een efficiënte en gedreven organisatie met een nauwe interne samenwerking van directie tot uitvoering. SW is solide en financieel sterk en één van de grootste spelers op de Nederlandse onderhoudsmarkt.

 

De uitdaging
Regio Oost kent drie vestigingen, te weten Almelo, Arnhem en Zwolle en wordt geleid door een regiomanager. Je werkt samen met gedreven collega’s die de taal spreken en de cultuur kennen van de regio. De opdrachtgevers van SW zijn op zoek naar multidisciplinair vastgoedonderhoud. De opdrachten die hieruit voortvloeien kunnen heel breed bouwkundig zijn, maar zicht ook beperken tot schilderwerk en vinden vrijwel altijd in de bewoonde omgeving plaats.

 

Gevraagd

  • Je volgt een MBO of een HBO opleiding.
  • Je zoekt een stageplaats voor een meeloopstage of een (afstudeer-)opdracht.
  • Je bent woonachtig in de regio Zwolle, Almelo, Arnhem en beschikt over vervoersmiddelen om zelfstandig op één van de vestigingen te komen.

 

Wat mag je van ons verwachten?
SW biedt je een leuke opdracht, zinvol voor jouw studie maar ook van meerwaarde voor SW. Je treft een team met leuke collega’s in een prettige werkomgeving. Je wordt begeleid door de regiomanager en de afdeling en wordt in de gelegenheid gesteld om ook in de andere SW regio’s je licht op te steken en vragen te stellen.

 

Interesse?
Wil je meer weten over de mogelijkheden of ben je geïnteresseerd, stuur dan een mail naar Mark Krakers, regiomanager, via mkrakers@swbv.nl. Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Mark Krakers op 06 52 75 70 56.

 

Open vacature als PDF

Online solliciteren

Curriculum Vitae

Geef uw CV op, als tekst of bestand (maximaal 2Mb). Wij geven voorkeur aan Word-, PDF- en plaintext formaat. Opgave van een CV is vereist voor het versturen van dit formulier.

Sollicitatiedetails