Loading

Online solliciteren

Online solliciteren

SERVICEMONTEUR BOUW - REGIO WEST

SW is specialist in vastgoedverbetering: van planm atig onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties. SW heeft een landelijke dekking met vier regio’s en elf vestigingen. Daardoor kent SW een grote lokale betrokkenheid. SW is decentraal georganiseerd met korte communicatielijnen wat zichtbaar wordt in een hoge betrokkenheid van al haar medewerkers. Daarmee is SW een efficiënte en gedreven organisatie met een nauwe interne samenwerking van directie tot uitvoering. SW is solide en financieel sterk en één van de grootste spelers op de Nederlandse onderhoudsmarkt.

 

De uitdaging
SW kent 4 regio’s en een 24/7 Bouwservice. De 24/7 Bouwservice werkt in alle vier de regio’s van SW en we zijn op zoek naar medewerkers in de omgeving van Hoorn, Utrecht/Amersfoort en tussen Amsterdam en Rotterdam. Je werkt veelal alleen op de servicebus en soms samen met gedreven collega’s. Je wordt ook ingeschakeld voor het draaien van nacht- en weekenddiensten. Je bent een senior allround vakman, een handige servicemonteur die geheel zelfstandig het grote scala aan storingen wat voorbij komt kan afhandelen. Je werkt meestal in de bewoonde situatie en dat vergt goed overleg met de bewoner. Je kunt je verplaatsen in de bewoner en biedt oplossingen. Je gaat aan het werk voor een aantal grote opdrachtgevers die het storingswerk aan SW hebben toevertrouwd. Daarbij is het administratief afhandelen van de bonnen uitermate belangrijk.

 

Gevraagd

  • Je bent een vakbekwame en handige senior allround servicemonteur die kan werken aan allerlei soorten bonnen.
  • Je bent daarnaast volledig zelfstandig inzetbaar en gaat doelgericht te werk.
  • Je kunt goed inschatten waar een probleem ligt en onafhankelijk en zelfstandig beslissingen nemen.
  • Je bent handig in het bijhouden van de administratie via de tablet.
  • Je hebt vaktechnische kwaliteiten op het gebied van woningonderhoud.
  • Je beheerst de Nederlandse taal en kunt uitermate goed communiceren met bewoners.
  • Je hebt een rustige en betrouwbare uitstraling.
  • Je beschikt over een rijbewijs en een VCA diploma.
  • Je bent woonachtig in de regio Hoorn, Amsterdam, Rotterdam, Amersfoort, Utrecht.

 

Wat mag je van ons verwachten?
SW biedt je een goed loon, aangevuld met toeslagen voor consignatiedienst, en prettige collega’s. Je ontvangt werkkleding en de benodigde elektrische gereedschappen. Vervoer wordt ter beschikking gesteld.

 

Interesse?
Wil je meer weten over deze vacature of ben je geïnteresseerd, stuur dan een mail naar Koen Poppema, directeur bedrijfsvoering op kpoppema@swbv.nl. Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Koen Poppema op 06 2542 5115.

 

Open vacature als PDF

Online solliciteren

Curriculum Vitae

Geef uw CV op, als tekst of bestand (maximaal 2Mb). Wij geven voorkeur aan Word-, PDF- en plaintext formaat. Opgave van een CV is vereist voor het versturen van dit formulier.

Sollicitatiedetails