Loading

Online solliciteren

/Online solliciteren

SCAN-BEHANGER - FULLTIME

SW is specialist in vastgoedverbetering: van planmatig onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties. SW heeft een landelijke dekking met vier regio’s en elf vestigingen. Daardoor kent SW een grote lokale betrokkenheid. SW is decentraal georganiseerd met korte communicatielijnen wat zichtbaar wordt in een hoge betrokkenheid van al zijn medewerkers. Daarmee is SW een efficiënte en gedreven organisatie met een nauwe interne samenwerking van directie tot uitvoering. SW is solide en financieel sterk en één van de grootste spelers op de Nederlandse onderhoudsmarkt.

 

De uitdaging
Regio West kent twee vestigingen, te weten Amsterdam en Hoorn en wordt geleid door een regiomanager. De opdrachtgevers van SW zijn op zoek naar partijen die multifunctioneel vastgoedonderhoud kunnen uitvoeren. Voor een specifieke opdrachtgever echter worden door heel Nederland specifieke nieuwbouw woonconcepten uitgevoerd.

 

Gevraagd

  • Je bent een vakbekwame scan-behanger, die zelfstandig behangwerk en sauswerk kan verrichten in de nieuwbouw.
  • Je hebt ervaring in zowel nieuwbouw als in de bewoonde situatie.
  • Je hebt vaktechnische kennis op het gebied van: glasvlies/scan plakken en sausen, en eventueel diverse andere soorten behang aanbrengen.
  • Je werkt netjes en bent snel.
  • Je beheerst de Nederlandse taal, gebruikt correct taalgebruik, kunt goed communiceren met opdrachtgevers, collega’s en eventueel bewoners.
  • Je beschikt over een VCA diploma.
  • Je beschikt over een rijbewijs.
  • Je bent woonachtig in de regio Utrecht/randstad.

 

Wat mag je van ons verwachten?
SW biedt je een marktconform loon en prettige collega’s. Je ontvangt werkkleding en de benodigde gereedschappen.  Uiteraard is ook scholing en persoonlijke ontwikkeling een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. Jij bent als vakman de directe link naar onze opdrachtgever tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Vervoer wordt ter beschikking gesteld.

 

Interesse?
Wil je meer weten over deze vacature of ben je geïnteresseerd, bel of mail dan naar Anita van der Kamp (regiomanager) op 06 5257 3800 of avdkamp@swbv.nl

 

Open vacature als PDF

Online solliciteren

Curriculum Vitae

Geef uw CV op, als tekst of bestand (maximaal 2Mb). Wij geven voorkeur aan Word-, PDF- en plaintext formaat. Opgave van een CV is vereist voor het versturen van dit formulier.

Sollicitatiedetails