Loading

Online solliciteren

/Online solliciteren

LEERLING TIMMERMAN - REGIO NOORD

De uitdaging
Regio Noord kent vier vestigingen, te weten in Emmen, Hoogeveen, Groningen en Drachten. Tezamen voeren de medewerkers een mooi stuk vakwerk uit, bestaande uit verschillende disciplines waaronder timmerwerk en schilderwerk. SW werkt altijd in de bewoonde omgeving, aan renovatie- en onderhoudsprojecten. Onze vaklieden staan te popelen om jou te helpen je verder te ontwikkelen en je te verwelkom als nieuwe collega.

 

Gevraagd

  • Je bent handig en wilt het timmer-vak graag leren;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je bent bereid ongeveer 1 dag per week naar school te gaan;
  • Je bent woonachtig in de regio Emmen.

 

Wat mag je van ons verwachten?
SW biedt je een BBL opleiding aan, naast 4 dagen werken. Uiteraard hoort hier een passend loon bij. Je gaat met je ploeg mee naar de klus.

 

Interesse?
Heb je interesse? Stuur dan een mailtje aan gvginkel@swbv.nl. Wil je meer weten dan kan je contact opnemen met Geert van Ginkel op 06 5145 3021.

 

SW Vastgoedverbetering
SW is specialist in vastgoedverbetering: van planmatig onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties. SW heeft een landelijke dekking met vier regio’s en elf vestigingen. Daardoor kent SW een grote lokale betrokkenheid. SW is decentraal georganiseerd met korte communicatielijnen wat zichtbaar wordt in een hoge betrokkenheid van al haar medewerkers. Daarmee is SW een efficiënte en gedreven organisatie met een nauwe interne samenwerking van directie tot uitvoering. SW is solide en financieel sterk en één van de grootste spelers op de Nederlandse onderhoudsmarkt.

 

Open vacature als PDF

Online solliciteren

Curriculum Vitae

Geef uw CV op, als tekst of bestand (maximaal 2Mb). Wij geven voorkeur aan Word-, PDF- en plaintext formaat. Opgave van een CV is vereist voor het versturen van dit formulier.

Sollicitatiedetails