Loading

Online solliciteren

/Online solliciteren

BEGINNEND TIMMERMAN - REGIO NOORD

De uitdaging
Regio Noord kent vier vestigingen, te weten in Emmen, Hoogeveen, Groningen en Drachten. Tezamen voeren de medewerkers een mooi stuk vakwerk uit, bestaande uit verschillende disciplines waaronder timmerwerk en schilderwerk. SW werkt altijd in de bewoonde omgeving, aan renovatie- en onderhoudsprojecten. Onze vaklieden staan te popelen om jou te helpen je verder te ontwikkelen en je te verwelkom als nieuwe collega.

 

Gevraagd

  • Je bent handig en wil je verder ontwikkelen als timmerman;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je hebt een VCA diploma of bent bereid deze te halen;
  • Je bent woonachtig in de regio Emmen.

 

Wat mag je van ons verwachten?

  • SW biedt je een werkomgeving waar jij je als beginnend timmerman kunt ontwikkelen tot een allround renovatiespecialist;
  • Wij zorgen dat je vanuit het kantoor en in het veld goed begeleid wordt;
  • SW werkt voor veel verschillende opdrachtgevers, van woningcorporaties tot aan vakantieparken, van gemeentes tot aan vastgoedinvesteerders. Hierdoor kunnen we je mooi gevarieerd werk bieden;
  • Wij regelen het vervoer, je gaat met je ploeg mee naar de klus.

 

Interesse?
Heb je interesse? Stuur dan een mailtje aan gvginkel@swbv.nl. Wil je meer weten dan kan je contact opnemen met Geert van Ginkel op 06 5145 3021.

 

SW Vastgoedverbetering
SW is specialist in vastgoedverbetering: van planmatig onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties. SW heeft een landelijke dekking met vier regio’s en elf vestigingen. Daardoor kent SW een grote lokale betrokkenheid. SW is decentraal georganiseerd met korte communicatielijnen wat zichtbaar wordt in een hoge betrokkenheid van al haar medewerkers. Daarmee is SW een efficiënte en gedreven organisatie met een nauwe interne samenwerking van directie tot uitvoering. SW is solide en financieel sterk en één van de grootste spelers op de Nederlandse onderhoudsmarkt.

 

Open vacature als PDF

Online solliciteren

Curriculum Vitae

Geef uw CV op, als tekst of bestand (maximaal 2Mb). Wij geven voorkeur aan Word-, PDF- en plaintext formaat. Opgave van een CV is vereist voor het versturen van dit formulier.

Sollicitatiedetails