Loading

Online solliciteren

/Online solliciteren

ALLROUND TIMMERMAN - FULLTIME

Woonachtig in de omgeving Amsterdam

SW B.V. vastgoedverbetering, van bouwkundige renovatie tot en met totaalonderhoud van bestaand vastgoed voor de professionele markt. SW heeft een landelijke dekking met zes regio’s en dertien vestigingen. Daardoor kent SW een grote lokale betrokkenheid. Daarnaast heeft SW een 24/7 bouwservice.

 

De functie?
De Allround timmerman/houtrotreparateur is een handige timmerman die werkt aan alle soorten objecten en verricht alle voorkomende soorten timmerwerk in een bestaande ploeg. Daarnaast is hij iemand die volledig zelfstandig inzetbaar is om dagelijks kleine klusjes op te pakken. Hij beheerst pastareparaties, deelvervangingen, totaalvervangingen, het afhangen van ramen en deuren, glas plaatsen en schilderen etc.

 

Wat vragen we van je?  
Je bent een vakbekwame Allround Timmerman. Je beheerst de Nederlandse taal en beschikt over een rijbewijs en een VCA diploma. Je bent woonachtig in de regio Amsterdam.

 

Wat bieden wij je?
Een goed loon en prettige collega’s. Je ontvangt werkkleding en de benodigde gereedschappen. Vervoer wordt ter beschikking gesteld.

 

Heb je belangstelling?  
Wil je meer weten over deze vacature of ben je geïnteresseerd, stuur dan een mail naar Geert van Essen op Amsterdam@swbv.nl of bel even met 020 – 684 96 01.

 

Open vacature als PDF

Online solliciteren

Curriculum Vitae

Geef uw CV op, als tekst of bestand (maximaal 2Mb). Wij geven voorkeur aan Word-, PDF- en plaintext formaat. Opgave van een CV is vereist voor het versturen van dit formulier.

Sollicitatiedetails