Loading

Samenwerking brengt je verder

/Samenwerking brengt je verder

Ketensamenwerking

SW heeft met diverse partners een sterk netwerk opgebouwd, waarbij iedere partij een toegevoegde waarde binnen zijn eigen discipline levert. Zo geniet u van de inbreng van de beste adviseurs en specialisten. De focus is daarbij altijd gericht op meerwaarde. Eén aanspreekpunt, professionele adviezen en een technisch hoogstaand team in uitvoering.

Ons doel is uw onderhoudskosten in de hand te houden en tevens uw vastgoed te ‘conserveren’ voor de toekomst. Op een niveau, in een tijdsbestek en binnen het budget dat we samen afspreken. Dit doen we als SW zelfstandig, maar ook met partners. Samenwerking is immers de sleutel tot de toekomst. Zo kunnen we kosten verlagen en de kwaliteit vergroten. Een ideale kans om uw wensen op het gebied van vastgoedverbetering zo effectief en efficiënt mogelijk te vertalen in een haalbaar en realiseerbaar product.

Onze bouwstenen voor productieve samenwerking
• Gelijkwaardige relatie
• Onderling vertrouwen
• Kennisdeling
• Heldere communicatie en afspraken
• Focus op mens en resultaat

Meer weten?
Wilt u weten welke voordelen onze kijk op samenwerking voor u als opdrachtgever met zich meebrengt? Bel 0546 – 86 78 67 of stuur een e-mail naar info@swbv.nl.

Wij participeren in:
inducoexterio