Loading

Nieuwe verantwoordelijke regio Noord

Nieuwe verantwoordelijke regio Noord

11 januari 2018

Kennisbundeling op het gebied van RGS en E-renovaties zet SW Vastgoedverbetering aan tot een nieuwe indeling van de noordelijke regio. Deze stap maakt het ook mogelijk de interne samenwerking te intensiveren en enkele rollen binnen de organisatie aan te passen. Vanaf 1 januari 2018 is een nieuwe verantwoordelijke voor de noordelijke regio van SW aan de slag gegaan.
SW heeft er voor gekozen om de landelijke samenwerking tussen de onderlinge vestigingen verder te intensiveren. Door kennis te bundelen kan zij professionele opdrachtgevers beter bedienen op het gebied van Resultaat Gericht Samenwerken en E-renovaties.

De noordelijke regio van SW Vastgoedverbetering krijgt hiervoor een nieuwe indeling en gaat vanaf begin 2018 als één regio verder, met de vestigingen Drachten, Groningen, Emmen en Hoogeveen als uitvalsbases. Als nieuwe regioverantwoordelijke voor de noordelijke drie provincies is Arnoud IJkema per 1 januari in dienst getreden. Arnoud heeft een achtergrond in technische bedrijfskunde en de afgelopen 8 jaar ervaring opgedaan in commerciële en leidinggevende posities in een business-to-business omgeving.

Overige ontwikkelingen
SW Vastgoedverbetering kan met de genoemde veranderingen een aantal andere ontwikkelingen gefaseerd laten plaatsvinden. Om de intensivering van kennisdeling op het gebied van RGS en E-renovaties mogelijk te maken zal Eric Scheer, regiomanager van de SW Drachten en Groningen, toe treden tot het landelijke commerciële team. Dit commerciële team is verantwoordelijk voor regio-overschrijdende accounts en landelijke kennisontwikkeling en kennisdeling.

Per januari 2018 gaat Erik Beikes, regiodirecteur van SW Emmen en Winschoten, zelfstandig verder met de vestiging Winschoten onder de naam Beikes Schilderswacht B.V.. Tevens legt Dick Blokzijl het regiodirecteurschap van SW Hoogeveen en Zwolle neer en zal bij de organisatie betrokken blijven als aandeelhouder en adviseur.