Loading

Brandschade vanwege wasmandbrand? SW helpt

Brandschade vanwege wasmandbrand? SW helpt

11 december 2017

Dat we grootonderhoud verrichten is bekend. Dat we woningen en bedrijfspanden renoveren is ook niet nieuw. Dat we ook ondersteuning bieden bij brandschades in minder bekend. Tijd voor een update.

Een brandje in een wasmand liet roetsporen na in een appartement in Zwolle. Een uitslaande brand in een shoarmazaak op de Vismarkt in Zwolle zorgde voor enorme brandschade. Niet alleen voor de zaak, ook de bovenliggende appartementen hadden flink veel schade opgelopen. Opdrachtgevers als Lengkeek Expertise, Univé verzekeringen, Keus Schoonmaak Apeldoorn en woningbouwverenigingen werken graag met ons samen om de schade zo snel mogelijk te herstellen.

Binnen 24 uur na de melding zorgen we dat er een begroting en een plan van aanpak voor de herstelwerkzaamheden liggen. Dit kan gaan om bouwkundig herstel, installatievernieuwingen, schilderwerk, of stucwerk om maar iets te noemen. We gaan direct aan de slag, zodat bewoners en/of medewerkers weer snel naar hun oude onderkomen terug kunnen. SW verzorgt tijdens de herstelwerkzaamheden alle coördinatiewerkzaamheden, van A-tot-Z.