Links

Samenwerkingsverbanden

Induco
(www.induco-online.nl)
Induco is een vernieuwende vorm van vastgoedbeheer. Het omvat een tiental onderhoudsbedrijven met uiteenlopende specialismen op het gebied van schilderwerk , glas, isolatie en installaties.

Exterio
(www.exterio-vp.nl)
Exterio werkt in opdracht van Woningcorporatie Domijn in Enschede en omgeving en is een samenwerkingsverband tussen vijf onderhouds- en schildersbedrijven uit deze regio.

Certificering
VGO-keur

(www.vgokeur.nl)
SW is in het bezit van VGO-keur. Dit geeft dit u de zekerheid dat u te maken hebt met een deskundige partner. De toetsing hierop wordt onafhankelijk en objectief door KIWA gedaan op basis van meetbare criteria. Het geeft tevens de zekerheid dat het onderhouds- of renovatiebedrijf in beginsel een stabiele partner is voor resultaatgericht samenwerken. Vervolgens heeft u onder andere de zekerheid dat het onderhouds- of renovatiebedrijf zowel technisch als organisatorisch in staat is om resultaatgericht vastgoedonderhoud en renovaties uit te voeren vanaf ontwerp tot en met uitvoering en instandhouding. Voor meer voordelen en informatie zie de website www.vgokeur.nl.

VCA**
(www.vca.nl)

VCA staat voor VGM (Veiligheid Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers. Het VCA-systeem wordt beheerd door de Stichting Samenwerken Voor Veiligheid(SSVV).
 

Participatie door SW

Kenniscentrum Duurzaam Onderhoud
(
www.kcdo.nl)
SW participeert in het intiatief Kenniscentrum Duurzaam Onderhoud (KCDO).
Het KCDO is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van duurzaam onderhoud.

Onderhoud NL
(www.onderhoudnl.nl)
SW is lid van OnderhoudNL Totaal, een onderdeel van OnderhoudNL.
De sector Totaal richt zich op bedrijven die zich ontwikkelen, danwel zich ontwikkeld hebben, richting regievoering bij grote onderhouds- renovatie- revitaliserings- en renovatieprojecten in de bestaande woningvoorraad, c.q. bestaand vastgoed voor de grootzakelijke markt.
Meer informatie is te vinden op de website.

Stichting Pioneering
(www.pioneering.nl)
SW B.V. is deelnemer van Stichting Pioneering. Door te participeren in projecten van Pioneering versterken we niet alleen onze eigen kennis maar ondersteunen we ook initiatieven die leiden tot vernieuwend ondernemerschap in zowel Twentse bouw als daarbuiten. Vernieuwend op het gebied van zowel technologieën en producten als processen en markten.
Samen met Pioneering zijn wij op weg om voor de Twentse bouwsector een koploperspositie te creëren op het gebied van ondernemerschap, vernieuwing en innovatie.
 

Algemene links
ArboAnders
(www.arboanders.nl)
Helder. Doelgericht. Buitengewoon! Een arbodienst die het anders doet.


Productsysteemhouders
Foil-Coat
(www.foilcoat.nl)
Foil-Coat Nederland BV bestaat sinds 2000 en is voortgekomen uit een gerenommeerd onderhoudsbedrijf. Foil-Coat is ook een innovatief, gepatenteerd onderhoudssysteem.

Sponsorschap SW B.V.
Handbalvereniging Westfriesland-SEW
(www.westfrieslandsew.nl)
De vereniging Westfriesland-SEW (SEW staat voor Sport En Wilskracht) is in augustus 1951 opgericht en is al diverse keren Nederlands Kampioen geweest en winnaar van de Nationale Beker. Nagenoeg ieder seizoen wordt deelgenomen aan de Europacup.

Voetbalvereniging HVV Hollandia
(www.hollandia-hoorn.nl)
Amateurvoetbalvereniging HVV Hollandia, opgericht anno 1898 te Hoorn. Hollandia speelt dit seizoen in de Topklasse.

Sportvereniging Always Forward
(www.alwaysforward.nl)
Amateurvoetbalvereniging Always Forward uit Hoorn.

Double V gala
(www.double-v.net/gala/)
Top dansformatie uit Hoorn, met internationaal toonaangevende prestaties.

Ondernemersverenigingen

Westfriese Bedrijvengroep
(www.hoc-hoorn.nl)
De Westfriese Bedrijvengroep is een sterk regionale vereniging, die de sociaal-economische belangen behartigt van het bedrijfsleven in heel Westfriesland. Ze is spreekbuis namens circa 750 bedrijven in de regio en aanspreekpunt voor hogere overheden en instanties.