Links

Algemene links

WVB Vastgoed Onderhoudsbedrijven
(www.wvb.nl)
Binnen de WVB zijn ruim 20 vooraanstaande ondernemingen in Nederland verenigd op het gebied van resultaatgericht vastgoed-onderhoud. Deze website laat zien waarom de WVB zich toonaangevend mag noemen en wat de voordelen zijn van het zakendoen met een WVB-bedrijf.

Onderhoud NL
 (www.onderhoudnl.nl)
Ondernemersorganisatie schilder-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche.

ArboAnders 
(www.arboanders.nl)
Helder. Doelgericht. Buitengewoon! Een arbodienst die het anders doet.

VNO-NCW Online
(www.vno-ncw.nl)
VNO-NCW is de grootste ondernemingsorganisatie van Nederland en behartigt zowel op nationaal als op internationaal niveau de gemeenschappelijke belangen van het Nederlandse bedrijfsleven.

Stichting Pioneering
www.pioneering.nl

SW B.V. is deelnemer van Stichting Pioneering. Door te participeren in projecten van Pioneering versterken we niet alleen onze eigen kennis maar ondersteunen we ook initiatieven die leiden tot vernieuwend ondernemerschap in zowel Twentse bouw als daarbuiten. Vernieuwend op het gebied van zowel technologieën en producten als processen en markten.
Samen met Pioneering zijn wij op weg om voor de Twentse bouwsector een koploperspositie te creëren op het gebied van ondernemerschap, vernieuwing en innovatie.
 

Productsysteemhouders

Foil-Coat
(www.foilcoat.nl)
Foil-Coat Nederland BV bestaat sinds 2000 en is voortgekomen uit een gerenommeerd onderhoudsbedrijf. Foil-Coat is ook een innovatief, gepatenteerd onderhoudssysteem.

Repair Care 
(www.repair-care.nl)
De specialist in oplossingen bij houtrot en houtverwerkingsproblemen door reparatie en deelvervangingen.

Sponsorschap SW bv

Atletiekvereneging De Liemers
(www.avdeliemers.nl)
Atletiek Vereniging ‘De Liemers’ is reeds 32 jaar een begrip in Zevenaar en omstreken. De vereniging telt ruim 460 leden en beschikt over een 400 meter verlichte kunststofbaan aan de Heerenmäten te Zevenaar.

Sponsorschap SW Wolda bv

Handbalvereniging Westfriesland-SEW
(www.westfrieslandsew.nl)
De vereniging Westfriesland-SEW (SEW staat voor Sport En Wilskracht) is in augustus 1951 opgericht en is al diverse keren Nederlands Kampioen geweest en winnaar van de Nationale Beker. Nagenoeg ieder seizoen wordt deelgenomen aan de Europacup.

Voetbalvereniging HVV Hollandia
(www.hollandia-hoorn.nl)
Amateurvoetbalvereniging HVV Hollandia, opgericht anno 1898 te Hoorn. Hollandia speelt dit seizoen in de Topklasse.

Sportvereniging Always Forward
(www.alwaysforward.nl)
Amateurvoetbalvereniging Always Forward uit Hoorn.

Double V gala
(www.double-v.net/gala/)
Top dansformatie uit Hoorn, met internationaal toonaangevende prestaties.

Ondernemersvereniging SW Wolda

Westfriese Bedrijvengroep
(www.hoc-hoorn.nl)
De Westfriese Bedrijvengroep is een sterk regionale vereniging, die de sociaal-economische belangen behartigt van het bedrijfsleven in heel Westfriesland. Ze is spreekbuis namens circa 750 bedrijven in de regio en aanspreekpunt voor hogere overheden en instanties.